Kari Sterud er ny i salgsavdelingen på Beitostølen Resort.

Ny i salgsavdelingen på Beitostølen

Kari Sterud (25) er nyansatt i salgsavdelingen på Beitostølen Resort. Hun er opprinnelig fra Hadeland, men har i den senere tid bodd i Oslo, Lillehammer og på Beitostølen.

Publisert
Kari Sterud.

Etter videregående skole bestemte hun seg for å teste arbeidslivet før hun startet på utdannelse. Da gikk turen til Hellas, hvor hun bodde i åtte måneder mens hun var guide/turleder for store grupper som ville se Hellas med norsktalende guide. Deretter dro hun til Oslo, hvor hun jobbet for et psykiatrisk institutt for demente samtidig som hun tok årsstudium i medisin.

Men Sterud fant etter hvert ut at det hun mest ønsket å jobbe med var service, der markedsføring og reiseliv definitivt var det som passet henne best.

Kari Sterud har nå en bachelor i markedsføring og ledelse innenfor reiseliv fra høgskolen i Lillehammer. Denne tok hun samtidig med at hun var heltidsansatt hos Sport 1 Lillehammer. Hun fikk da muligheten til å være med å starte opp Sport1 Beito for ett år siden, men nå gleder hun seg til nye utfordringer i Beitostølen Resort.

Hun er genuint interessert i å være ute i naturen og bruke de mulighetene den byr på. Da synes hun at det å selge verdensproduktet Beitostølen er en stor glede.

– Skitur i trikkeskinner før jobb gjør noe med resten av arbeidsdagen, sier hun.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS