Rom på Grand Hotel Terminus i Bergen. (Foto: Grand Hotel Terminus)

Best Western vokser i Bergen

De Bergenske, som driver flere av Bergens mest velrenommerte hoteller (Bergen Børs Hotel, Zander K Hotel, Hotel Hordaheimen, Grand Hotel Terminus, Villa Terminus og Augustin Hotel), innleder et samarbeid med Best Western (BWH Hotel Group).

Fra Bergen Børs Hotel. (Foto: Thor Brødreskift)

De Bergenske ønsket sine første gjester velkommen for over 100 år siden, og har siden den gang levert gode opplevelser for både tilreisende og lokalbefolkningen.

Dra nytten av nettverket

Hotellene, som alle har en personlig og unik karakter, kommer til å bli markedsført som WorldHotels Elite Collection, WorldHotels Crafted Collection, BW Premier Collection og BW Signature Collection.

– Vi ser virkelig frem til å samarbeide med BWH Hotel Group. Det passer oss svært godt å få mulighet til fortsatt å utvikle våre individuelle hoteller og tilby gjestene en unik opplevelse, og samtidig dra nytten av den styrken et større nettverk av hoteller gir oss, sier eieren av De Bergenske, Kjetil Smørås.

Første skritt for å styrke posisjonen i Norge

Grand Hotel Terminus. (Foto: Hotellet)

– For oss er De Bergenske en drømmepartner. Vår ambisjon er å tilby et alternativ til de store, standardiserte hotellkjedene, og sammen med De Bergenske tar vi et første skritt for å styrke vår posisjon i Norge, sier administrerende direktør for BWH Hotel Group i Skandinavia, Johan Kukacka.

Hotellene som knyttes til BWH Hotel Group, er Bergen Børs Hotel, Zander K Hotel, Hotel Hordaheimen, Grand Hotel Terminus, Villa Terminus og Augustin Hotel.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS