Illustrasjonsfoto: BNIC

Blant verdens største Cognac-arrangementer

Kjetil Hansen står bak Cognac-Expo 2018, som i oktober arrangeres for sjuende gang.

Publisert
Kjetil Hansen står bak Cognac-Expo i Bergen. (Foto: Cognac-Expo)

– Cognac-Expo er et årlig arrangement som arrangeres i Bergen, og har som mål å samle Cognac-produsenter, importører og konsumenter til smaking, læring og meningsutveksling, samt å sette søkelys på Cognac-regionen med alt den har å by på. Messen skal arrangeres med fokus på masterclasses og skal være et forum for læring, opplyser gründeren bak arrangementet, Kjetil Hansen.

Ett av verdens største cognacarrangementer

Dette er ett av verdens største arrangementer dedikert til bare Cognac, eller «Frankrikes flytende gull», som Hansen betegner det.

Det hele skjer 20. oktober på Radisson Blu Royal Hotel i Bergen.

– Over 55 produsenter er samlet på en plass, og med minst 10 masterclasses avholdt av forskjellige Cognac-hus, blir dette den største Cognac-happening Norge har sett, melder Hansen.

Lære mer om Cognac

– På Cognac-Expo vil den vanlige Cognac-interesserte mann og kvinne få en unik mulighet til å lære mer om, prøvesmake og diskutere Cognac sammen med Frankrikes fremste ekspertise på dette feltet.

– Vi ønsker å gi folk en mulighet til å lære mer om sine Cognac-favoritter og generelt heve kunnskapsnivået om disse edle dråper. På masterclassene vil man få lære mer om hva de forskjellige produsentene gjør for å sette sitt særpreg på sin Cognac, og i messehallen vil man få mulighet til å slå av en prat med produsenter, importører og eiere av de forskjellige Cognac-hus som deltar på messen, sier daglig leder og eier av Cognac-Expo Kjetil Hansen.

Han arrangerer også private MC med bedrifter, og er den eneste i Skandinavia med gullmedalje fra Educator-programmet fra BNIC, som er kontrollorganet i Cognac.

Du kan lese mye mer på CognacExpo.no.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS