Fredrik Herud Sørensen, Gisle Pettersen og Frode Alræk er kokkene som står bak selskapet som nå skal drifte husrestaurant Søtt+Salt i Nygaarden. (Foto: Søtt+Salt)
Fredrik Herud Sørensen, Gisle Pettersen og Frode Alræk er kokkene som står bak selskapet som nå skal drifte husrestaurant Søtt+Salt i Nygaarden. (Foto: Søtt+Salt)

Søtt+Salt skal sette smak på Nygaarden i Bergen

Bergen-selskapet Søtt+Salt, en del av 4Service, skal på vegne av Entra utvikle og drifte et helt nytt service- og serveringstilbud i Nygaarden. Her kommer også Bergen sentrums første Søtt+Salt-håndverksbakeri.


For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 1 125,-
(herav mva kr 125,-)

Kort

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 1 125,-
(herav mva kr 125,-)

Faktura

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 800,-
(herav mva kr 0,-)

Kort

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 800,-
(herav mva kr 0,-)

Faktura

Powered by Labrador CMS