Frank Ove Wennevik er ny hotelldirektør før Radisson Blu Royal Hotel i Bergen. (Foto: Radisson Hotel Group)
Frank Ove Wennevik er ny hotelldirektør før Radisson Blu Royal Hotel i Bergen. (Foto: Radisson Hotel Group)

Skal lede Radisson Blu Royal Hotel i Bergen

Frank Ove Wennevik er ansatt som ny hotelldirektør på Radisson Blu Royal Hotel i Bergen.

Publisert
Frank Ove Wennevik. (Foto: Radisson Hotel Group)
Frank Ove Wennevik. (Foto: Radisson Hotel Group)

Wennevik har arbeidet i reiselivsbransjen i mer enn 10 år. Han kommer sist fra stillingen som hotelldirektør ved Radisson Blu Hotel Park Fornebu.

Før det, arbeidet han på anerkjente Radisson Blu Plaza Hotel, og han har også bakgrunn fra Radisson Blu på Oslo Lufthavn Gardermoen.

En del av mentorprogrammet

Wennevik er del av Radisson Hotel Group sitt mentorprogram, og har i en årrekke hatt Tarje Hellebust, hotelldirektør på Radisson Blu Plaza Hotel, som mentor. Wennevik har også selv ledet flere avdelinger innen både mat & drikke og møte & event.

– Det skal bli veldig moro å jobbe sammen med de engasjerte og dedikerte medarbeiderne på hotellet og fortsette å gi gjestene de beste opplevelsene i byen», sier Frank Ove Wennevik i en pressemelding.

På Bryggen

«Det er ikke mange steder i verden som er så sjarmerende som Bergens historiske Bryggen - som også er på UNESCOs liste over verdensarven. Radisson Blu Royal Hotel i Bergen har en tradisjonell arkitektur med en nydelig utside, som gjør at hotellet passer perfekt inn i omgivelsene på Bryggen», heter det fra Radisson Hotel Group.

– Wennevik er et av våre «supertalenter», og har på kort tid vist at han er en svært dyktig, fokusert og godt likt hotelldirektør. Vi er glade for at han nå vil ta over rollen som hotelldirektør for hotellet vårt i Bergen, sier Ronald Smithjes, som leder Radisson Hotel Group i Norge, Island og Danmark.

Fasiliteter

Gjestene kan velge mellom 342 rom og suiter. Hotellet tilbyr også fasiliteter som treningsstudio og tyrkiske steamdusjer, samt parkering under bakken. Hotellets møterom strekker seg over 2000 kvadratmeter.

Hotellet huser også 26 North Restaurant & Social Club, som serverer norsk tapas.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS