Citybox åpnet nylig enda et hotell i Bergen, på Danmarksplass. (Foto: Citybox)
Citybox åpnet nylig enda et hotell i Bergen, på Danmarksplass. (Foto: Citybox)

Citybox med nytt hotell i Bergen

Den norske hotellkjeden Citybox har åpnet sitt andre hotell i Bergen. Hotellet har 144 rom, og ligger midt i byens knutepunkt.

Publisert
Rom på Citybox Danmarksplass. (Foto: Citybox)
Rom på Citybox Danmarksplass. (Foto: Citybox)

«Citybox har ingen betjent resepsjon, egen restaurant eller treningsrom. I stedet tilbyr hotellet enkle og moderne hotellrom, gratis WIFI i alle rom og lave priser. Det har vist seg å være en oppskrift for suksess, og nå utvider hotellkjeden med enda et hotell i hjembyen Bergen», heter der i en pressemelding.

Åpnet 13. mai

Det nye hotellet på Danmarksplass åpnet dørene 13. mai med totalt 144 rom, fordelt på enkelt, dobbelt og familierom.

Hotellet deler første etasje og lobbyen med streetfood-restauranten JAJA og det moderne spaanlegget Metime. I tillegg huser bygget en egen squashhall i kjelleren.

Bare to uker etter at gjestene inntok hotellet har Citybox Danmarksplass allerede mottatt svært gode tilbakemeldinger. På Booking.com ligger hotellet med en rating på 8,9 av 10 mulige.

Danmarksplass som satsingsområde

Citybox har over lengre tid vært på utkikk etter en ny lokasjon i Bergen. Da tilbudet om Danmarksplass kom, var daglig leder for Citibox, Eivind Hjulstad, ikke i tvil.

– Danmarksplass er et utrolig spennende område i utvikling. Vi ser at byen strekker seg mer og mer den veien. Med bybane og bysykkel rett rundt hjørnet, er du i sentrum på bare få minutter. Oppgraderingen av Solheimsviken og området rundt Puddefjordsbroen har gjort denne delen av Bergen til en av de mest interessante. Her fanger man både turistene i høysesongen og næringslivet som strekker seg fra sentrum og til Flesland, sier Hjulstad.

Satser skandinavisk

Hotellkjeden, med hjerte i Bergen, satser på skandinavisk design og interiør.

– Den skandinaviske stilen har blitt populær, ikke bare i Norge og Europa, men også i resten av verden. I alle våre hoteller går den enkle og moderne stilen igjen, og du kan på mange måter si at det har blitt en viktig del av konseptet vårt. Vi satser på funksjonelle møbler og moderne design, sier Hjulstad videre.

– På Danmarks plass ønsket vi å ta dette ett skritt videre som resulterte i at vi laget et innebygget sittemøbel i vinduskarmen. Her kan man sitte behagelig i vinduet og se på livet rundt Danmarksplass, sier Hjulstad.

Grønn oase

Hotellets plassering var med å styre tema og fargepalett.

– Vi ønsket å skape en kontrast til trafikkerte Danmarksplass ved å skape en grønn oase. Dette går igjen i fargen på bygget, og fungerer som en rød tråd gjennom interiøret. Fra moseveggen som møter deg i lobbyen til den grønne fondveggen på rommene. Vi har også produsert egne bilder til rommene med motiver fra nærområdet og skogen rundt Danmarksplass, forteller Hjulstad.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS