Kristine Hjelmeland Iversen er hotelldirektør for Thon Hotel Rosenkrantz Bergen, som gjenåpnes onsdag 20. mai (Foto: Thon Hotels)

Bergenshotell gjenåpner

Onsdag 20. mai gjenåpner Thon Hotel Rosenkrantz Bergen – etter at koronavirusutbruddet satte en stopper for all virksomhet i mars.

– Jeg har virkelig lært at man ikke skal ta ting for gitt. I 2019 ble vi kåret til Norges beste hotell og året har vi opplevd vi en dramatisk nedgang i gjester på grunn av avlyste konferanser, innreiseforbud og at alle holdt seg hjemme, sier hotelldirektør Kristine Hjelmeland Iversen.

Måtte stenge dørene

Bergenshotellet måtte midlertidig stenge dørene på grunn av lavt belegg under koronakrisen. Nå gjenåpner hotellet.

– Jeg gleder meg veldig til å få igjen ansatte på jobb og møte både gode kollegaer og gjester. Det blir utrolig kjekt å få litt liv og røre på hotellet igjen. Alle bør besøke Bergen en gang i livet! Det er en koselig og levende by med utrolig fin natur og kort vei til fjell, sier hun videre.

Arbeidet med nye, gode rutiner

Hotellet har 157 gjesterom, restaurant og åtte møterom.

– I det siste har vi fått inn flere forespørsler om kurs og møter hos oss. Vi har arbeidet mye med smittevern og har gode rutiner for å tilrettelegge for trygge konferanser hos oss. Vi ser frem til å holde arrangementer igjen i våre åtte flotte konferanserom.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS