Kristin Torgersen er ansatt som salgssjef for Moxy Bergen. (Foto: Moxy Bergen)

Blir salgssjef for Moxy Bergen

Hotelloperatøren Core Hospitality har ansatt en lokal salgssjef til sitt nye hotell i Bergen, Moxy Bergen.

Marriott Internationals Moxy-hotell åpner snart ved sjøkanten i Solheimsviken i Bergen. Det er Kristin Torgersen som får den nye rollen som salgssjef.

Bred erfaring fra reiselivsbransjen

Torgersen er fra Bergen og har en bred bakgrunn fra hotell- og turistbransjen, med mer enn 14 års salgserfaring fra selskaper som Nordic Choice Hotels og Cruisespesialisten.

– Torgersen er den perfekte matchen for oss i Moxy Bergen, da hun har både mot og begeistring til å være en gøy og inspirerende salgsrepresentant. Hos Moxy Hotels ser vi alltid etter personale med «moxie» - og vi har troen på at hun har den energi, holdning og begeistring som trengs for å representere Moxys og Marriotts nye hotell i Bergen. Hennes salg- og kundeerfaring fra tidligere stillinger vil definitivt være en sterk fordel for oss, og vi er utrolig glade for å ha Kristin om bord på vårt Moxy-team, sier daglig leder hos Moxy Bergen, Monica Selvik, i en pressemelding.

– En perfekt match med Moxy Moxy

Hotels er Marriott Internationals livlige livsstilskonsept, som ikke bare ønsker å tiltrekke seg tilreisende fra fjern og nær, men som også ønsker å være et sterkt tilskudd for lokalbefolkningen.

Den ungdommelige kulturen hos Moxy er en perfekt match med Kristins personlighet - livlig, omtenksom og leken.

– Jeg er veldig glad for å være en del av reisen til Moxy Bergen. Konseptet snakker til hjertet mitt i og med at det tilbyr en annerledes type hotell i byen. Min stil samsvarer med merkevaren, da jeg alltid ønsker å vise mine forretningsgjester at vi forstår deres bedrift ved å tenke utenfor boksen og gi dem en kreativ reise. De vil forhåpentligvis ikke glemme meg, eller hotellproduktet, med det første. Dette hotell produktet vil bli eksepsjonelt morsomt å selge, sier Kristin Torgersen.

Core Hospitality

Hotellet drives av det danske hotelloperatøren Core Hospitality, og merkevaren eies av det globale hotellkonsernet Marriott International. Moxy Bergen er dermed også tilknyttet lojalitetsprogrammet Marriott Bonvoy.

«Core Hospitality er en dansk hotelloperatør som er uavhengig av merkevarer og fleksible til å betjene alle hotelltyper, og kan derfor implementere og drive nøyaktig det konseptet som passer best til eiendommen og beliggenheten til hotellet. Core Hospitality vokste ut av Zleep Hotels og har siden etablert en sterk portefølje av hoteller; Best Western Plus i Kastrup og Moxy i København. Bekreftede prosjekter inkluderer Moxy Bergen, Moxy Tromsø og Residence Inn Copenhagen», skrives det i pressemeldingen.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS