Best Western med nytt frokostkonsept

Best Western satser på et nytt frokostkonsept, og Best Western LetoHallen Hotel på Dal/Eidsvoll er det første Best Breakfast by Tina-hotellet i Norge.

Publisert

Hotellet er det første norske Best Western hotellene til å bli sertifisert etter Best Breakfast by Tina-konseptet.

TV-kokken Tina Nordström har vært med på å utforme Best Westerns nye frokost. (Foto: Arkiv)

Tina Nordström og Benny Cederberg

Frokostkonseptet er utarbeidet av den kjente TV-kokken Tina Nordström og hennes kollega Benny Cederberg for Best Western i Scandinavia.

Nytt frokostkonsept fra Best Western. (Foto: Best Western)

I tillegg til det vanlige sortimentet på frokostbufféen presenteres nye spennende produkter, unike for Best Breakfast by Tina. Det er både ferdige retter og forslag til råvarer som gjesten kan sette sammen etter egen smak.

Gir rom for hotellenes personlige frokostpreg

På buffeen vil det også være lokalproduserte produkter, og man legger stor vekt på hvordan frokosten blir presentert.

Grunnkonseptet for Best Breakfast by Tina gir rom for at hotellene kan sette sitt personlige preg på hotellfrokosten, samtidig som signaturrettene og presentasjonen gir gjestene en helhetlig opplevelse av frokost på Best Western.

Restaurantsjef Christer Johansen (fra venstre), kjøkkensjef Silje Nilssen Lehre på Best Western LetoHallen Hotel, og Benny Cederberg fra Best Western Scandinavia.

Best Breakfast by Tina i Norge

– Vi har sett fram til å lansere Best Breakfast by Tina i Norge. Vi vet at gjestene våre setter pris på en god frokost, og nå har hotellene våre fått et inspirerende og innholdsrikt konsept som legger vekt både på innhold og presentasjon. Det blir veldig spennende å se responsen fra våre gjester ettersom resten av de norske hotellene blir sertifisert i løpet av våren, sier Hege Ramm, som leder Best Western i Norge (Country Manager Norway).

– Inspirerende

– Vi var på opplæring i Stockholm i november, og der ble vi presentert for teorien bak konseptet, og fikk også se og smake på frokosten slik den ble presentert av Tina Nordström og Benny Cederberg, sier Christer Johansen, restaurantsjef på Best Western LetoHallen Hotel., i en pressemelding.

– Det var veldig inspirerende å oppleve engasjementet til de to, og se hvor enkelt dette kunne gjøres i praksis. Vi startet forberedelsene straks etter jul, og synes det er veldig stas å være det første norske Best Western hotellet som er sertifisert, fortsetter kjøkkensjef på Best Western LetoHallen, Silje Nilssen Lehre.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Best Western Hotels & Resorts Scandinavia

Best Western Hotels & Resorts, Scandinavia er en medlemsorganisasjon med drøyt 130 privateide Best Western-hoteller i Norge, Sverige, Danmark og på Island.

Best Western Hotels & Resorts Scandinavia ledes av Johan Kukacka, mens Hege Ramm er kjedens leder i Norge.

Les mer på Bestwestern.no

Best Western International

Totalt finnes det over privateide og -drevne 4000 Best Western-hoteller i 110 land, noe som gjør hotellkjeden til verdens største hotellfamilie

Best Western skiller seg fra tradisjonelle franchise-kjeder fordi den drives på non-profit basis.

Best Western lar sine medlemshoteller beholde sin individualitet og sitt særpreg, o samtidig tilbyr hotellene alle de tjenester som kun en internasjonal full-service hotellkjede kan; et globalt reservasjonssystem som er integrert helt ned på hotellnivå, markedsføring og salg, innkjøp, opplæring, kvalitetssikring og branding.

Best Western er 3- eller 4-stjerners hoteller som tilbyr rimelig overnatting til en høy standard og alle fasiliteter som alltid er inkludert på Best Western hotellene.

Best Western Plus er 4-stjerners hoteller med utvidet hotelltjenester og krav til interiør som gir et oppgradert hotellopphold.

Best Western Premier er eksklusive hoteller som tilbyr luksus til riktig pris og har ekstra høye krav til service, atmosfære, innredning og design.

 

 

Powered by Labrador CMS