Bygges nytt hotell i Ängelholm

I 2018 åpner et nytt hotell sentralt i Ängelholm i Sverige. Hotellet, som blir et Best Western Plus-hotell, får 112 rom, restaurant, bar, konferansefasiliteter, gym og spa.

Publisert

Bak prosjektet står Backahill, en av de ledende aktørene innen utbyggerbransjen i regionen. Mattias Frisk og Pia Hansson på Riverside Hotel & Apartments blir drivere av hotellet.

Hotellet har ennå ikke fått et navn, det vil bli gitt etter en konkurranse hvor innbyggeren i Ängelholm sender inn forslag.

Lokale drivere

De involverte i hotellprosjektet har store forventninger til det nye hotellet, og ser med spenning frem til det ferdige resultatet.

– Vi setter stor pris på at vi kan presentere lokale drivere, siden hotellet skal bli en viktig møteplass for innbyggerne i Ängelholm. Frisk og Hansson på Riverside brenner virkelig for at dette skal bli en suksess, sier Svante Paulsson, strategiansvarlig hos Backahill.

Vil bo i sentrum

– De fleste som besøker Ängelholm og bor på hotell, både turister og forretningsreisende, vil ha rom i sentrum. Det vet vi av erfaring fra vår nåværende bedrift, sier Mattias Frisk.

– Det nye hotellets unike konsept og høy kvalitet, kommer til å forsterke vår posisjon, sier Johan Michelson, Country Manager Sverige på Best Western Hotels & Resorts i Skandinavia.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Best Western Hotels & Resorts Scandinavia

Best Western Hotels & Resorts, Scandinavia er en medlemsorganisasjon med drøyt 130 privateide Best Western-hoteller i Norge, Sverige, Danmark og på Island.

Best Western Hotels & Resorts Scandinavia ledes av Johan Kukacka, mens Hege Ramm er kjedens leder i Norge.

Les mer på Bestwestern.no

Best Western International

Totalt finnes det over privateide og -drevne 4000 Best Western-hoteller i 110 land, noe som gjør hotellkjeden til verdens største hotellfamilie

Best Western skiller seg fra tradisjonelle franchise-kjeder fordi den drives på non-profit basis.

Best Western lar sine medlemshoteller beholde sin individualitet og sitt særpreg, o samtidig tilbyr hotellene alle de tjenester som kun en internasjonal full-service hotellkjede kan; et globalt reservasjonssystem som er integrert helt ned på hotellnivå, markedsføring og salg, innkjøp, opplæring, kvalitetssikring og branding.

Best Western er 3- eller 4-stjerners hoteller som tilbyr rimelig overnatting til en høy standard og alle fasiliteter som alltid er inkludert på Best Western hotellene.

Best Western Plus er 4-stjerners hoteller med utvidet hotelltjenester og krav til interiør som gir et oppgradert hotellopphold.

Best Western Premier er eksklusive hoteller som tilbyr luksus og har ekstra høye krav til service, atmosfære, innredning og design.

Powered by Labrador CMS