Nå kan du vippse til Comfort

Comfort Hotels er Norges første hotellkjede som tilbyr kundene å bruke tjenesten Vipps.

Publisert

Fra 1. juni kan gjester som besøker Comfort Hotel Grand Central i Oslo, forenkle sitt hotellopphold ved å betale for hotelltjenester og handle varer i lobbybaren gjennom betalingsappen Vipps. Comfort Hotels blir Norges første hotellkjede som tilbyr denne løsningen.

Vipps til Comfort Hotels.

Gjøre hverdagen enklere

Comfort Hotels ønsker å skape hotellopplevelser som gjør hverdagen enklere for gjestene.

– Det er viktig for Comfort Hotel å kunne tilby tjenester og løsninger på digitale plattformer som gjestene allerede bruker. Derfor er det en stor glede å være den første hotellkjeden som tilbyr Vipps-betaling, og jeg er sikker på at våre gjester vil ha stor glede av dette, sier markedsdirektør i Comfort Hotel, Pouria Ruhi.

Lastet ned av 1,8 millioner nordmenn

Vipps har på kort tid etablert seg som en populær betalingsapp i Norge, og 1,8 millioner nordmenn har lastet ned applikasjonen.

– Vi er sikre på at alle våre brukere som besøker hotellene, vil benytte seg av tilbudet, sier Vipps-sjef i DNB, Rune Garborg.

«Først på ballen»

Comfort Hotel åpnet i mars måned Comfort Hotel Karl Johan, Nordens første hotell med eget musikkstudio, og Comfort Hotel Xpress Youngstorget ble Norges første hotellkjede med gratis leveranse på mat bestilt gjennom foodora-appen.

Comfort Hotel har som ambisjon å være først på ballen når det kommer til å bruke ny teknologi som matcher våre gjesters digitale vaner. Det er derfor vi er først ute med å tilby Vipps-betaling, og vi kommer ikke til å være redd for å teste ut nye løsninger i framtiden heller, sier kjededirektør Anna Spjuth.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Comfort Hotels

Comfort Hotels er urbane hoteller for reisende, som ønsker å bo sentralt.

Det finnes 21 hoteller i Comfort Hotels i Norge (inkludert Comfort Hotel Xpress), i tillegg til 12 i Sverige og ett i Litauen.

Comfort Hotels er en del av Nordic Choice Hotels, et av Nordens ledende hotellselskaper med 178 hoteller på mer enn 100 destinasjoner i Skandinavia og Baltikum. 

Les mer på Nordicchoicehotels.no/comfort/

Powered by Labrador CMS