Eieren av Mondo, Thorstein Soma, følger med på sine ansatte. Bak er commis Håvard A. Josdal Østebø i aksjon. (Foto: Morten Holt)

Mondo – en viktig støttespiller

Restaurant Mondo i Sandnes er en svært så viktig bidragsyter i forbindelse med årets norske Bocuse d’Or-deltakelse.

Publisert

Restauranten ble åpnet i juni 2016, og i år kommer begge Norges deltakere, kokk Christian A. Pettersen, og commis Håvard A. Josdal Østebø, fra restauranten. I tillegg er også commisen for Pettersen da han vant Årets kokk 2017, Kim Iamram, nå ansatt i restauranten.

Eier Thorstein Soma følger sine ansatte på nært hold.

Veldig viktig støttespiller

– Dette er veldig god PR for oss, og vi gir rom for at de kan bruke all sin tid på konkurransen. Vi blir jo som en sponsor å regne, og jeg antar at vi nå har brukt om lag 2,5 millioner kroner på Christian A. Pettersen fra Årets kokk frem til Bocuse d’Or Europe 2018, sier Thorstein Soma til Horeca/Horecanytt.no.

– Det koster å holde på på det nivået vi gjør, og det er helt avgjørende for Stiftelsen Bocuse d’Or Norge at vi har med slike støttespillere som Mondo, uttaler daglig leder for Stiftelsen Bocuse d’Or Norge, Arne Sørvig.

Les også: Nærmer seg levering i Bocuse d'Or Europe 2018

Les også: Dette er den norske menyen i Bocuse d’Or Europe 2018

Les også: I Torino med designtanker og våren hjemmefra

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS