Hele Team Bendi til Bocuse d’Or Europe 2022: Fra venstre Enzo Leon Bendi, Kim Asserson, Aleksander Løkkeberg Vartdal, Leon Haarberg Nilsen (commis), Filip August Bendi (kandidat) Christopher William Davidsen (coach), Eli Anne Sundset, Knut Svandal Bø og Arne Sørvig (daglig leder Stiftelsen Norsk Gastronomi). I tillegg må president i Sven Erik Renaa regnes i teamet. (Foto: Stian Broch)

Hele Bocuse d’Or-teamet til Norge

Bak kandidat Filip August Bendi stiller Norge med et sterkt team frem mot Bocuse d’Or Europe 2022.

Konkurransen arrangeres i Budapest i Ungarn 23. og 24. mars. Norge konkurrerer 24. mars.

Hele Team Bendi

Under finner du dem som skal hjelpe og bistå Filip August Bendi, som foruten å være Norges Bocuse d’Or-deltaker i 2022 og 2023, er kreativ utvikler hos Thon Hotels.

Les også: Så ble det endelig Filips tur

Coach Christopher W. Davidsen tok sølv i både Bocuse d’Or Europe i 2016 og i den globale finalen av Bocuse d’Or i Lyon i 2017. Til daglig leder Davidsen Michelin-restauranten Speilsalen på Britannia Hotel i Trondheim.

Commis Leon Haarberg Nilsen hadde læretiden sin på restaurant Speilsalen (hos nevnte Davidsen), og er nå ansatt hos Thon Hotels, der Bendi er kreativ utvikler.

Aleksander Løkkeberg Vartdal. Vinner av Årets unge kokk 2019, og finalist i Årets kokk 2021. Soussjef for Centropa.

Eli Anne Sundset. Fra Leksvik i Trøndelag, arbeider på restaurant Fagn i Trondheim. Var commis for sølvvinner Håkon Solbakk i Årets kokk 2021.

Kim Asserson. Fra Södertalje i Sverige, bakgrunn fra blant annet flere Michelin-restauranter, Engø Gård og Melt.

Knut Svandal Bø. Driver Svandal Dining i Sandnes, bakgrunn fra blant annet Mondo.

Enzo Leon Bendi. Filip August Bendis bror, kokkelærling på Spiseriet i Stavanger.

Arne Sørvig. Daglig leder i Stiftelsen Norsk Gastronomi.

Sven Erik Renaa. Driver Re-Naa i Stavanger (to stjerner i Guide Michelin) styreleder i den norske Bocuse-akademiet, og med det president for Team Norway og Norges dommer i Bocuse d’Or Europe 2022 og Bocuse d’Or 2023. Var Norges Bocuse d'Or-deltaker i 2007.

Les også: Dette er kjøkkenrekkefølgen i Bocuse d’Or Europe 2022, Norge konkurrerer som nummer sju torsdag 24. mars

Les også: Rådyr og potet på menyen i Bocuse d’Or Europe 2022

Les også: Bendi er Årets kokk, og dermed Norges Bocuse d’Or-deltaker i 2022 og 2023

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS