Alle kokkene Årets Kokk 2015

Kronprinsen på plass når Årets kokk skal kåres

H.K.H Kronprins Haakon vil være til stede i Mathallen under kåringen av Årets kokk 2015 tirsdag 13. oktober.

Publisert

Her er de seks finalistene i Årets kokk 2015. Tirsdag 13. oktober får de alle møte Kronprins Haakon, når han vil være til stede under konkurransen i Mathallen. (Foto: Morten Holt).

13. oktober arrangeres årets viktigste kokkekonkurranse i Norge, Årets kokk 2015, der seks av landets dyktigste kokker konkurrerer om å få bli den norske kandidaten i den internasjonale Bocuse d’Or-konkurransen.

Celebert besøk når Årets kokk skal kåres i Mathallen tirsdag 13. oktober: H.K.H Kronprins Haakon har varslet sin ankomst. (Foto: Kongehuset)

Kronprinsen er til stede under kåringen av Årets kokk, som arrangeres i Mathallen Oslo.

– Vi er veldig glade, og ikke minst beæret, over at Kronprinsen har takket ja til å overvære deler av kåringen av Årets kokk 2015. Norske kokker har lenge gjort det bra i internasjonale konkurranser, og vi ser at matinteressen i den norske befolkningen er stor. Derfor er det flott at Kronprinsen viser sin interesse for og støtter opp om Årets kokk og norsk kokkekunst, sier Arne Sørvig, daglig leder i Stiftelsen Bocuse d’Or Norge.

Tidsplanen

Konkurransen Årets kokk 2015 finner sted i Mathallen 13. oktober fra kl. 10.00. Vinneren kåres i en seremoni fra kl. 18.15.

Kronprinsen er til stede på Årets kokk fra kl. 12.30 for å møte utøvere og dommere.

Vinneren av Årets Kokk 2015 blir også Norges representant i Bocuse d'Or Europa i Budapest i mai 2016, og deretter i verdensfinalen i Lyon i januar 2017, selve Bocuse d’Or.

Dette er de seks kokkene

De seks kokkene som kjemper om tittelen Årets kokk, er Christopher W. Davidsen ved Restaurant Søstrene Karlsen i Trondheim, Jan-Erik Hauge ved Tango Bar & Kjøkken i Stavanger, Adam Schive Bjerck ved BARE Restaurant i Bergen, Øyvind Bøe Dalelv ved Statholdergaarden i Oslo, Adrian Løvold fra Storfosna Gods i Trondheim og Christian André Pettersen fra Spiseriet i Stavanger.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS