Ørjan Johannessen
Ørjan Johannessen

Lerøy-støtte til Ørjan og Bocuse d’Or

Lerøy Seafood Group og datterselskapet i Austevoll, Sjøtroll Havbruk har inngått samarbeid med stiftelsen Bocuse d’Or Norge og Norges Bocuse d’Or-deltaker Ørjan Johannessen.

Publisert

Ørjan Johannessen. (Foto: Tom Haga)

Johannessen er for tiden Norges Bocuse d’Or- kokk, og vant gull i Europa-utgaven i Belgia i mars tidligere i år.

I januar arrangeres den store verdensfinalen i Lyon i Frankrike. Den regnes som det nærmeste du kommer et VM for individuelle kokker.

Les også: Norge nesten sist ut i Bocuse d'Or 2013

Les også: Norsk Bocuse d'Or-jubel i Brüssel

Ørjan Johannessen

Ørjan Johannessen (26) kommer fra Austevoll i Hordaland og har arbeidet hos sine foreldre som driver Bekkjarvik Gjestgiveri. Læretiden hadde han på Hotel Neptun i Bergen. Han var kokk og kjøkkensjef på Mathuset Solvold i Sandefjord i fem år, før han flyttet til Stavanger og Gastronomisk Institutt. Der jobbet han fram til 2011.

Johannessen ble norgesmester i 2010 og Årets Kokk 2011. Sistnevnte kvalifiserte til en plass i EM og VM. Som Årets Kokk ble han automatisk Norges representant i Bocuse d'Or Europe og til Bocuse d'Or Lyon.

Lerøy Seafood Group

"

Konsernet Lerøy Seafood Group er en av Norges ledende sjømateksportør. Selskapets kan spore sine aktiviteter til slutten av 1800-tallet. Da startet fiskerbonden Ole Mikkel Lerøen med salg av levende fisk på fisketorget i Bergen. I dag eksporterer Lerøy hver dag rundt tre millioner sjømatmåltider globalt.

Pressemelding

il du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

"

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS