Illustrasjonsfoto: Morten Holt
Illustrasjonsfoto: Morten Holt

Nå kan du booke flere hotellopphold i samme bestilling

Scandic Hotels lanserer online-multibooking, som gir deg muligheten til å booke inntil fem hotellopphold i en og samme bestilling. Dette gjør det enklere å planlegge og gir større fleksibilitet, sier markeds- og kommunikasjonsdirektør i Scandic Hotels Norge, Tine Birkeland Westby.

Skole- og fellesferien nærmer seg, og mange nordmenn er nå i gang med å legge planer for sommeren. For å gjøre det enklere for de som skal ut på tur, har Scandic nå - som første aktør i hotellindustrien - lansert en løsning som gjør det mulig å booke hele ferien med ett klikk.

Inntil fem bookinger

– Den nye multibooking-funksjonen på våre nettsider gjør det mulig å booke inntil fem forskjellige hotellopphold i en og samme sekvens.Vi er vant til å kjøpe mange varer på en gang når vi handler på nettet, og nå tilbyr vi også denne muligheten for hotellrom. Det betyr at du kan booke hele rundreisen i én sekvens. Dette vil gjøre det enklere å planlegge og gir større fleksibilitet, sier markeds- og kommunikasjonsdirektør i Scandic Hotels Norge, Tine Birkeland Westby.

Kan enkelt endres

Når du bestiller hotellopphold på denne måten, vil hvert opphold få et eget bookingnummer, slik at det enkelt kan endres eller kanselleres. Et opphold på ett eller flere av Scandics 270 hoteller på 130 destinasjoner i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Tyskland og Polen, kan bookes fra ett år i forveien.

Bookinger kan endres helt frem til klokken 18 på ankomstdagen, og betaling vil bare kreves ved ankomst på hotellet.

Etterspurt tjeneste

– Muligheten til å booke flere opphold i én sekvens er noe både fritids- og forretningsreisende har etterspurt for å gjøre prosessen enda enklere. Det er fantastisk å være først ute i bransjen med dette tilbudet, som gjør at en kan opptre som sitt eget reisebyrå, sier Birkeland Westby i pressemeldingen.

Multibooking-funksjonen blir tilgjengelig ved å velge «bestill flere hoteller» når du er inne og booker på Scandics nettside.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS