Det søkes nå etter ny administrerende direktør på Britannia Hotel. (Foto: Morten Holt)

Søker ny sjef for Britannia

Britannia Hotel i Trondheim er i gang med renoveringen, men nå søkes det etter ny administrerende direktør på det ærverdige hotellet, som skal gjenåpnes i 2018.

Publisert
Britannia Hotel. (Foto: Morten Holt)

For snart ett år siden ble det kjent at Thon Hotels solgte hotellet i Trondheim til Reitangruppen og E.C. Dahls Eiendom AS. Hotellet ble stengt i sommer, og skal etter planen nå pusses opp for så å åpne våren 2018.

Les også: Britannia Hotel stenges i 15 til 18 måneder

Stillingsannonsen lagt ut

Stillingsannonsen er lagt ut og daglig leder for renoveringsprosessen, tidligere Nidelven-sjef Bjarte Gjerde, håper på så mange søkere som mulig.

– Dette er den mest spennende hotelldirektør-jobben i Norge nå. Derfor søker vi en synlig og proaktiv rollemodell med gode resultater fra hotelledelse, sier Gjerde til NRK.

– Vi er ganske klare på hvilke faglige kriterier vi legger til grunn i tillegg til personlige egenskaper. Ledelse handler jo om å skape tillit gjennom å utøve de nedfelte verdiene i hverdagen, sier han.

Bjarte Gjerde. (Foto: Morten Holt)

Se stillingsannonsen her

Gjerde leder prosessen

Gjerde har mer enn 30 års erfaring som hotelldirektør fra flere av Norges største hoteller, men er mest kjent for sin ledelse på Rica Nidelven Hotel (nå Scandic Nidelven).

– Jeg har stor respekt for hotellets historie og vil bidra til sterkt søkelys på å bygge et ærverdig og tidsriktig Britannia Hotel for Trondheim og for Reitan-familien. Vi går nå i gang med å finne de riktige strukturene i bygget, skape et konsept vi tror på og etter hvert rekruttere de riktige menneskene, sa Bjarte Gjerde under en pressekonferanse i februar.

Du kan lese mer om prosessen på Britannia.no

Les mer på NRK.no/trondelag

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS