Cathrine Nilsen blir konditorsjef på Britannia Hotel. (Foto: Morten Holt)

Blir konditorsjef på Britannia Hotel

Cathrine Nilsen forlater Dromedarbakeriet, og blir konditorsjef på Britannia Hotel, som gjenåpnes 1. april.

Publisert
Cathrine Nilsen blir konditorsjef på Britannia Hotel. (Foto: Morten Holt)

– Dette blir en veldig spennende utfordring. Britannia blir et fantastisk hotell og er et landemerke i Trondheim, sier Cathrine Nilsen til Bakeri.net.

Britannia Hotel, som allerede før åpning har fått medlemskap i «Leading Hotels of the World» og De Historiske Hotel og Spisesteder, blir et femstjerners hotell, og det har Nilsen erfaring fra tidligere. Hun har vært nemlig konditorsjef ved ærverdige Hotel d’Angleterre i København (også medlem i «Leading Hotels of the World»), og hun har også åtte års bakgrunn fra Hotel Continental i Oslo (også medlem i «Leading Hotels of the World») og Scandic Nidelven. Hun gikk læretiden hos Erichsen konditori.

Les også: Britannia Hotel inn i eksklusivt selskap

Les også: Britannia Hotel inn i De Historiske

Landslagserfaring

Nilsen har tidligere vært utøver på konditorlandslaget, og har de siste fem årene vært konditorsjef for Dromedarbakeriet.

– Jobben som konditorsjef på Britannia kommer til å bli veldig spennende og jeg har fått med meg et fantastisk team på tre konditorer. I samme bakeri skal det også jobbe tre bakere, men de jobber natt, så vi får plassen til konditori på dagtid. Vi skal også ha inn lærlinger i alle fag etter hvert, og planen er at lærlingene skal rotere på de forskjellige stasjonene i hotellet og skaffe seg erfaring om helheten i driften av et stort hotell, sier Nilsen til Bakeri.net.

Samler de beste

Britannia Hotel har det siste året rekruttert mange sterke bransjefolk i sentrale posisjoner på hotellet, og Nilsen føyer seg inn i denne rekken.

Fra før er det blant annet kjent at Mikael Forselius er blitt hotelldirektør, Peter A. Gjerde er salgs- og markedssjef.

Dessuten er Christopher W. Davidsen hentet for å lede den nye restauranten i Speilsalen, der også NM-vinner fra 2018 og Davidsens commis i Bocuse d'Or, Håvard Werkland er på plass som soussjef.

Espen Aunaas er ansatt som ny hovedkjøkkensjef, Ida Elisabeth Dønheim blir restaurantsjef, og Henrik Dahl Jahnsen blir hovedvinkelner. Det er også kjent at Ulf Dalheim skal drive vinbaren på det ærverdige hotellet.

Bjarte Gjerde, som ledet Rica Nidelven (nå Scandic Nidelven) med stø hånd i en årrekke, ble hentet inn til gjenreisningen av Trondheim-hotellet.

Les også: Mikael Forselius blir hotelldirektør for nye Britannia Hotel

Les også: Peter A. Gjerde til Britannia

Les også: Sølvvinneren i Bocuse d'Or 2017, Christopher W. Davidsen, skal lede Speilsalen på Britannia Hotel

Les også: Ida Elisabeth Dønheim blir restaurantsjef på Britannia

Les også: Ulf Dalheim skal drive vinbaren på Britannia Hotel

Les også: Henrik Dahl Jahnsen blir hovedvinkelner på Britannia Hotel

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS