Sveriges første veganske hotellbrunsj er lansert hos Radisson Blu Royal Park Hotel. (Foto: Rezidor Hotel Group)

Serverer Sveriges første veganbrunsj

Sveriges første veganske hotellbrunsj er lansert hos Radisson Blu Royal Park Hotel i Stockholm.

Publisert
Veganbrunsj på Radisson Blu Royal Park Hotel i Stockholm. (Foto: Rezidor Hotel Group)

Den nye hotellbrunsjen, som har fått navnet «Plant Powered Brunch», hadde offisiell premiere søndag 14 januar, og koster nesten 400 svenske kroner per person.

Kvalitet og holdbarhet

Kjøkkensjefen på Radisson Blu Royal Park Hotel, Morre Varli, har med inspirasjon av Dr. Lisa Buddrus, som har spesialkompetanse innen det veganske kjøkkenet, utviklet brunsjen.

Gjestene får blant annet servert kokosbacon, veganske oster, paté av sopp, søtpotet-pommes, vegansk caprese, is og hjemmelaget kokosyoghurt med sprø granola.

Mathåndverket på Radisson Blu Royal Park Hotel drives med søkelys på kvalitet og holdbarhet - for både mennesker, dyr og natur.

– Dette er bare starten

– I dag etterspørres stadig flere alternative frokoster, matretter og brunsjer i Sverige. Vi er først ute med å tilby en 100 % vegansk hotellbrunsj, men tro meg, dette er bare starten. Det viktigste er uansett at brunsjen vår smaker fantastisk god, sier Morre Varli i en pressemelding.

Radisson Royal Blu Park Hotel ligger ved Brunnsviken og Hagaparken, fem kilometer fra sentrum. Hotellet har 193 rom, og hotellgjestene har fri tilgang til Haga Health Club, som ligger i samme bygning og har spa, treningssenter og basseng.

Plant Powered Brunch serveres hver søndag fra klokka 12 til 16, og koster 395 svenske kroner per person.

Les mer her

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS