Scandic tredobler i Drammen

I dag åpnes Scandic Ambassadeur Hotel i Drammen, og med det tredobler Scandic kapasiteten i buskerudhovedstaden.

Publisert

Målet for hotellkjeden er at hotellet skal bli Drammens største og beste konferansehotell.

Leder begge Scandic-hotellene i byen

– Allerede fra første dag vil gjestene merke at Scandic har tatt over, selv om fasaden forblir den samme. Vår nyutviklede konferanselunsj serveres fra i dag sammen med vår prisbelønnede Scandic-frokost. Vi skal skape Drammens beste hotell, og jeg er veldig glad for at vi nå er i gang, sier hotelldirektør Jostein Sveen.

Dette betyr at Sveen nå er hotelldirektør for begge Scandic-hotellene i byen, og med satsingen på mat og drikke vil han snarlig rekruttere flere nye personer på kjøkken og restaurant.

Renoveres for 70 millioner

Ærverdige Ambassadeur Hotel, med historie tilbake til sent 1800-tall, samt Globus Hotel, ligger rett ved Strømsø Torg, bare 50 meter fra Drammen stasjon. Renoveringen av hotellene, som i dag er to frittstående hoteller, er allerede påbegynt og vil ferdigstilles i løpet av 2017. Sammen med huseier investerer Scandic ca. 70 millioner kroner i oppussingen, som slår hotellene sammen til ett hotell med nærmere 300 rom, 13 konferanserom, restaurant og bar, heter det i en pressemelding.

– Hotellgjestene vil knapt merke renoveringen ettersom driften ved hotellet vil gå som normalt. Vi tar etasje for etasje, og får et moderne, flott hotell, som vil oppleves som nytt, sier Sveen.

Drammen i vekst

Drammen er Norges femte største by og sentrum i en av de raskest voksende byregionene i Norge. Kommunikasjonsmulighetene til Oslo og videre til Oslo Lufthavn er svært gode, med tog til Oslo sentrum hvert 10. minutt og seks tog i timen til Oslo Lufthavn Gardermoen.

– Drammen er et av de raskest voksende hotellmarkedene i Norge. Ambassadeur Hotel er et klassisk hotell, med en god beliggenhet i byen som vil styrker vår posisjon i regionen og det norske markedet, uttaler administrerende direktør i Scandic Norge, Svein Arild Steen-Mevold.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS