Ismahene Boussakra er ny hotelldirektør på Hotel Refsnes Gods. (Foto: Classic Norway Hotels)

Tar over sjefsstolen på historiske Refsnes Gods

Etter å ha vært ansatt på hotellet siden 2007, blir Ismahene Boussakra ny hotelldirektør på ærverdige Hotel Refsnes Gods på Jeløya.

For 15 år siden gikk Ismahene Boussakra (35) inn dørene på Hotel Refsnes Gods på Jeløya for første gang. Da startet hun som resepsjonist.

Fra Algerie

Ismahene Boussakra kommer opprinnelig fra Algerie, og begynte som resepsjonist på hotellet i 2007. (Foto: Classic Norway Hotels)

Nå blir hun den nye direktøren på det ærverdige hotellet i Moss, og får ansvar for 65 ansatte, 6000 flasker vin og over 400 kunstverk – og skal ivareta en 255 år lang historie.

Boussakra er opprinnelig fra Algerie, men er nå bosatt med familien i Våler i Viken fylke (Østfold). Hun startet som resepsjonist ved Hotel Refsnes Gods i 2007, og senere har hun vært assisterende resepsjonssjef og deretter resepsjonssjef. De siste tre årene har hun arbeidet som hotellsjef på hotellet.

Drømmen

Ismahene Boussakra (35) skal lede det historiske hotellet på Jeløya, de hotelldrifgt kan spores 255 åt tilbake i tid. (Foto: Classic Norway Hotels)

– Jeg har alltid drømt om å jobbe i reiseliv. Og for meg er medarbeiderne våre den største og viktigste ressursen. Jeg er opptatt av at alle ansatte skal føle seg sett og ivaretatt og å gi dem anledning til å utvikle seg, og til å føle stolthet og eierskap til det produktet som vi leverer til våre gjester. Vi skal fortsette å være gode på service, og vi skal fortsette å formidle vår helt spesielle historie og vår unike kunst. Og selvsagt skal vi fortsette å levere gode opplevelser knyttet til mat og drikke. Gjestene våre skal virkelig føle atmosfæren som sitter i de over 250 år gamle veggene. Hotellets ambisjon er å være «storstua» med den herskapelige atmosfæren, sier den nye hotelldirektøren.

Mer enn en seng

Hotel Refsnes Gods på Jeløya. (Foto: Classic Norway Hotels)

– Da jeg begynte på Refsnes Gods, fikk jeg raskt den gode følelsen av at dette var noe for meg, og jeg blir motivert av gode tilbakemeldinger fra fornøyde gjester. I dag er ikke et hotellopphold bare det å ha en seng å sove i, men en helhetlig opplevelse. Jeg har fått muligheter, tatt muligheter og fått anledningen til å utvikle meg. Helt siden jeg var resepsjonssjef har det vært viktig for meg å ta inn lærlinger, og gi dem muligheten til å lære seg faget og et springbrett inn i denne fantastiske bransjen. Dette skal vi fortsette med, sier Ismahene Boussakra.

255 år lang historie

Hotel Refsnes Gods ble våren 2019 en del av den norske hotellkjeden Classic Norway Hotels. (Foto: Classic Norway Hotels)

Deler av Hotel Refsnes Gods er fra 1767, og med en 255 år gammel bygning er det mange utfordringer knyttet til selve bygget som krever stell og vedlikehold.

– Men vi har en fantastisk beliggenhet ved Oslofjorden. Nå håper vi pandemien snart er over og at reiselivet igjen kan blomstre i Norge. Hotel Refsnes Gods hadde «all time high» omsetningsrekord i 2021. Jeg håper reiselivet igjen får muligheten til å utvikle nye produkter og vise frem alt det vakre vi har å tilby til norske og utenlandske gjester. Vi gleder oss til fortsettelsen, sier Boussakra.

Classic Norway Hotels

Det tradisjonsrike hotellet ved Oslofjorden ble våren 2019 en del av den norske hotellkjeden Classic Norway Hotels.

– Ismahene Boussakra er en person som virkelig brenner for å gjøre alt til det beste for gjestene, for sine medarbeidere og for reiselivet. Vi er svært glade for at hun vil være med på å forme fremtidens Hotel Refsnes Gods, sier administrerende for Classic Norway Hotels, direktør Stephen Meinich-Bache.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS