Classic Norway Hotels har gjennomført årets gallafest med prisutdeling til vinnerne av «Classic Norway Hotels Awards». Her er vinnerne sammen med administrerende direktør Stephen Meinich-Bache (foran til venstre) og eier Erik Berg (foran til høyre).
Classic Norway Hotels har gjennomført årets gallafest med prisutdeling til vinnerne av «Classic Norway Hotels Awards». Her er vinnerne sammen med administrerende direktør Stephen Meinich-Bache (foran til venstre) og eier Erik Berg (foran til høyre).

Classic Norway Hotels satte pris på sine egne

Hotellkjeden Classic Norway Hotels har arrangert «Classic Norway Hotels Awards», der blant annet både årets hotell, årets leder, årets kjøkken og årets medarbeider er kåret. Se hvem som fikk prisene.

En hotellkjede blir aldri mer enn en samling av fine bygninger og steder uten at de fylles med de beste menneskene. Og gode ledere, medarbeidere og samarbeidspartnere skal settes pris på. Det er bakgrunnen for at den raskt voksende norske hotellkjeden Classic Norway Hotels har gjort «Classic Norway Hotels Awards» til en årlig begivenhet.

Kjeden består nå av 23 håndplukkede hotell og rorbuanlegg rundt om i landet, og feirer høsten 2023 at de har vært en reiselivsfamilie i 20 år.

Årets hotell

Grand Hotel i Åndalsnes er kåret til årets hotell i Classic Norway Hotels.
Grand Hotel i Åndalsnes er kåret til årets hotell i Classic Norway Hotels.

Grand Hotel i reiselivskommunen Åndalsnes i Møre og Romsdal er til tross for sin over 100-årige historie et av de siste hotellene inn i Classic-familien. Allikevel var det nettopp Grand Hotel som fikk prisen «Årets Hotel» under årets «Classic Norway Hotels Awards» som nylig ble gjennomført i Molde.

– Atmosfæren i hotellet er avslappet, jordnær samtidig som den er profesjonell. Og personalet får gode tilbakemeldinger for sin service og vennlighet hos gjestene, og dette viser seg i god score hos Hotels.com og Booking.com. Hotellet har det siste året hatt en enorm omsetningsvekst og levert tidenes beste resultat med over sju millioner kroner, sier administrerende direktør i Classic Norway Hotels, Stephen Meinich-Bache.

Årets leder

Hotelldirektør på Hotel Refsens Gods, Ismahene Boussakra, er kåret til årets leder av Classic Norway Hotels.
Hotelldirektør på Hotel Refsens Gods, Ismahene Boussakra, er kåret til årets leder av Classic Norway Hotels.

Hotelldirektør Ismahene Boussakra på Hotel Refsnes Gods får prisen som «Årets leder» for sin innsats på hotellet, som ligger på Jeløya ved Moss.

Classic Norway Hotels-eier Erik Berg og administrerende direktør Stephen Meinich-Bache er samstemte:

– Ismahene Boussakra har gjennom det siste året vist en solid karakter, innsats og kreativitet, både på vegne av seg selv og sitt hotell. Hun har vært ansatt på hotellet i en årrekke og er et lidenskapelig hotellmenneske. Hun er opptatt av sine ansatte og jakter stadig forbedringer i sin organisasjon. Boussakre er strukturert og jobber strategisk mot hotellets mål, noe som gjenspeiler seg i hotellets detaljfokus og gjesteopplevelse.

Årets medarbeider

Hun kom til Lillehammer for å jobbe en kort sommer som hotellrenholder i 2007 år siden. Nå, 16 år senere, er hun fortsatt ved Aksjemøllen hotell i Lillehammer, og denne uka ble Magdalena Pielach-Plodzien kåret til «Årets medarbeider».

Pielach-Plodzien har ansvaret for avdelingen som står for «housekeeping» ved hotellet som ligger i Lillehammer sentrum.

– Jeg blir veldig glad og stolt, og det var en stor overraskelse. Det gir meg motivasjon til å fortsette å gjøre en god jobb i framtiden, sier en rørt Magdalena Pielach-Plodzien.

Årets kjøkken

Prisen for beste kjøkken i Classic Norway Hotels gikk til Nyvågar Rorbuhotell i Kabelvåg.
Prisen for beste kjøkken i Classic Norway Hotels gikk til Nyvågar Rorbuhotell i Kabelvåg.

Prisen for beste kjøkken gikk til Nyvågar Rorbuhotell i Kabelvåg, som er et av Classic Norway Hotels fire anlegg i Lofoten

– Kjøkkenet har gjennom året levert en svært god varekost. Og kjøkkensjef Andre Gåsemyr er svært opptatt av å benytte lokale råvarer som gjerne plukkes rett fra naturen av ham selv. Kjøkkenet benytter seg ofte av fiskerens bi-fangst og forvandler råvaren om til fantastiske fiskemåltider. Kjøkkenet får blant annet levert råvarer fra lokale fiskere direkte til bryggekanten. Det skaper en merverdi for gjester fra hele verden, sier Meinich-Bache.

– En stor inspirasjon til å fortsette utviklingen av hotellet og kjøkkenet, sier hotellsjef Alexandra Anker.

Årets fagpris

Classic Norway Awards deler også ut «Årets fagpris», og denne gikk til Yngve Strand, som er en av selgerne i Classic Norway Drift.

– Han har et brennende engasjement for sitt fag og legger ned en solid egeninnsats som resulterer i økt omsetning. Yngve Strand har et enormt konkurranseinstinkt og motiveres av fornøyde kunder. Han har alltid et godt humør, finner kreative løsninger for kunden noe som er sentralt i dette fagfeltet, sier juryen i sin begrunnelse.

Årets leverandør

Classic Norway Hotels ønsker også å hedre eksterne samarbeidspartnere, og årets vinner er Hansa og bryggeriet Nøgne Ø.

– Bryggeriet har levert varer og tjenester for oss i mange år, og samarbeidet utviklet seg til nye høyder i 2022. Det har vært svært morsomt for oss som hotellkjede å ta del i og utvikle et helt nytt Lyst lagerøl sammen med vinneren. Havbris med ingredienser som tare fra Lofoten, lyng og blomsterblader fra Rosenes By og einer fra det bilde Sørlandet er produsert hos Hansa og Nøgne Ø, sier driftsdirektør for Classic Norway Hotels, Elisabeth Husøy.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS