Nytt tilbud for reisende til Lofoten

Classic Norway Hotels og Arctic Travel Company har blitt enige om en samarbeidsavtale som betyr at du kan bestille overnatting og aktiviteter på i Lofoten allerede denne sommeren.

På Arctictravelcompany.com kan du bestille overnatting på hoteller i Reine, Henningsvær og Kabelvåg, kombinert med aktiviteter som kajakk, havørnsafari, snorkling og fisketurer med familien.

Lofoten – hett reisemål i sommer

Lofoten står høyt på ønskelisten når nordmenn skal feriere i Norge. Nå har Arctic Travel Company tilrettelagt pakker med tilbud om overnatting på et sjarmerende Classic Norway Hotel i kombinasjon med aktiviteter og naturopplevelser på fjellet og på sjøen.

Gir nye muligheter

– Samarbeidet gir markedet muligheter vi mest er vant til å finne når vi reiser ut av landet. Å kunne booke reiselivspakker på Lofotens mest unike plasser gir ferien bedre innhold, sier Arctic Travel Companys administrerende direktør, Cyril Bricaud.

– Det har lenge versert planer om gode digitale muligheter for å bestille reiselivspakker, men kvaliteten i disse har vært varierende. Her ser vi en god match og er overbevisst på at dette vil bidra til å sikre gode opplevelser for våre gjester. Videre så matcher dette godt med våre ideer om å få en sterk norsk aktør til å fronte online-salg, som i dag er altfor kostbar for reiselivsbransjen, sier administrerende direktør for Classic Norway Hotels, Stephen Meinich-Bache.

Dagene er uendelige under midnattsolen

Lofoten er kjent for nordmenn flest, med sine karakteristiske røde rorbuer, fiskevær og en ekstrem natur. Det store og mangfoldige aktivitetstilbudet passer alle aldre og alle nivåer av ønsker om utfordringer.

– På sommeren er dagene uendelige under midnattssolen. Her kan hele familien dra på fisketur eller utforske øyene fra en kajakk. Og hva er vel mer eksotisk enn å ri med hest på kritthvite strender? Med oss får den reisende en unik opplevelse på dagtid og en deilig kveld med et godt måltid på et Classic Norway Hotel, fortsetter Cyril Bricaud.

– Opplev Lofoten fra sjøsiden

Arctic Travel Company har tilrettelagt for et opplevelsestilbud med flere forskjellige aktiviteter på øyene sør for Svolvær, kombinert med et tilbud for å seile til og fra disse aktivitetene og ta en overnatting. Seilasen starter i Svolvær hvor det er mulig å gå av i for eksmpel Henningsvær, Ballstad, Reine og Å.

– Ett av våre reisetips er en seilas med hop on/hop off fra Svolvær helt ut til Å. Lofoten skal oppleves fra sjøsiden og denne muligheten er helt bilfri. Hva med å bruke dagen i Henningsvær og ta en overnatting før du reiser videre. Hop-on. Hop-off, sier Cyril Bricaud.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS