Azif Fazli ble tildelt prisen av Petter A. Stordalen. (Foto: Nordic Choice Hotels)
Azif Fazli ble tildelt prisen av Petter A. Stordalen. (Foto: Nordic Choice Hotels)

Årets medarbeider i Nordic Choice Hotels

I kamp med 16 500 andre ansatte er Comfort Hotel Xpress Youngstorgets Asif Fazli kåret til «Årets medarbeider» i Nordic Choice Hotels.

Publisert

En av de mest prestisjefylte prisene, «Employee of the Year 2018», gikk til Asif Fazli, som har en sterk historie med seg i bagasjen.

Hvert år samles medarbeidere fra Nordic Choice Hotels sine 197 hotell til «Vinterkonferanse» i Stockholm, en tradisjon med formål om å skape en vinnende bedriftskultur. 3000 av hotellkonsernets medarbeidere i Norden var samlet for inspirasjon og utmerkelser.

Allsidig vinner

Dette er noe av nominasjonsteksten:

«Asif Fazli jobber i Barception, og er en fantastisk serviceperson som daglig setter seg egne salgsmål basert på hvilke gjester vi har på huset. På vei til jobb leser han Oslo-blogger for å være 100 % oppdatert på hva som skjer i byen under vakten hans. Han vet når han skal selge craft beer, når han skal sette ekstra rosé på kjøl, og om vi bør lage ekstra egg/bacon sandwicher på en søndag. I Barception er det ingen som slår Asif Fazli. Han stiller alltid opp for alle på jobben, han leverer det lille ekstra hver eneste vakt. Han jobber som frivillig for Røde Kors, han har en drøm om å skrive bok - og jobber på manus ved siden av full jobb på Comfort Hotel Xpress Youngstorget».

Sterk historie

Prisen ble overrakt Petter Stordalen på scenen under Vinterkonferansen, og sammen med fantastiske fine ord fikk alle i salen også høre Asif Fazlis sterke historie fortalt av Stordalen.

Asif er født i India med indisk/spansk mor og afghansk/tyrkisk far. Da Fazli var seks år, reiste de på ferie til Afghanistan, og akkurat da brøt krigen ut. Faren ble fengslet og senere drept. Moren ble syk, og Fazli jobbet for å brødfø familien fra han var seks år gammel. Han kom til Norge som enslig flyktning 16 år gammel, og har nå, 11 år senere, lykkes med å få til en familiegjenforening for sine søsken, da moren døde samme år som han kom til Norge.

– Å ha Fazli som ansatt på hotellet betyr svært mye. Han er en rollemodell og en inspirasjonskilde for alle ansatte på både hotellet og i resten av kjeden vår. Vi er enormt stolte av å ha en som ham med på laget vårt, sier hotelldirektør på Comfort Hotel Xpress Youngstorget, Espen Ravnå.

Under «Vinterkonferansen» ble for øvrig også Comfort Hotel Trondheim kåret til «Comfort Hotel of The Year».

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS