På Comfort Hotel Karl Johan kan gjestene bo på egne musikkrom – hotellrom utstyrt med innspillingsutstyr.

Lag musikk fra hotellsengen

På Comfort Hotel Karl Johan kan gjestene bo på egne musikkrom – hotellrom utstyrt med innspillingsutstyr som lar brukeren skape morgendagens hits fra hotellsengen.

Publisert
Musikkrommene på Comfort Hotel Karl Johan i Oslo er utviklet i samarbeid med Matoma. (Foto; Matoma)

Rommene er utviklet i samarbeid med den verdenskjente musikkprodusenten Tom Stræte Lagergren fra Solør – mer kjent som Matoma, og hotellets eget musikkteam, Need Music. Innspillingsutstyret som er valgt ut av musikkprodusenten er de samme som Matoma selv bruker når han lager listetopper.

– Det er veldig moro at det finnes hotellkjeder som tenker utenfor boksen. Dette gjør det enklere å være kreativ når du er ute og reiser. Dette var en bra match, og jeg er veldig glad for å kunne bidra, sier Matoma.

Egne musikkrom på Comfort Hotel Karl Johan.

Musikkstudio og musikkrom

Comfort Hotel Karl Johan lanserte, som første hotell i Norden, i mai et eget musikkstudio tilknyttet hotellet.

Nå fortsetter de musikalske tonene på det nyåpnede hotellet på Karl Johans gate med åpningen av egne Music Rooms på hotellet. På utvalgte rom kan gjester koble seg til musikkproduksjonsutstyr for å skape nye hits.

Les også: Hotell med eget musikkstudio

Robert Holan, hotelldirektør på Comfort Hotel Karl Johan. (Foto: Morten Holt)

Spennende med hits med opphav på hotellet

Her kan du lage musikk på hotellrommet.

​ – Å være på et hotellrom over lengre tid kan fort oppleves som dødtid for kreative sjeler. Vi har et ønske om å kunne tilby et alternativ til de som ønsker å kunne spille inn en idé, selv om de er på reisefot. Derfor er det supert at vi har fått til Music Rooms på vårt hotell, og vi har allerede fått mange positive tilbakemeldinger på romkonseptet. Jeg er sikker på at vi kommer til å høre mange låter som har sitt opphav på Comfort Hotel Karl Johan i tiden fremover, sier hotelldirektør Robert Holan.

Markedsdirektør i Comfort Hotel, Pouria Ruhi.

– Ligger i vårt DNA å tenke nytt

Hotellrommene kan bestilles direkte av hotellet, og er tilgjengelige for alle som skaper musikk i dag, eller som drømmer om å skape musikk.

– Comfort Hotels var først ute med mobil check-in og check-out, og mobile dørnøkler. Vi var først ute med å tilby mat levert til hotellsenga av Foodora. Vi har et eget musikkstudio, og nå har vi også Music Rooms. Det ligger i vårt DNA å tenke nytt, og vi skal fortsette å være rebellen i en til tider tradisjonell bransje, sier markedsdirektør i Comfort Hotel, Pouria Ruhi.

Les også: Burger rett til hotellsengen

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS