Comfort Hotels åpnet nytt flaggskip

Lørdag åpnet Comfort Hotel Karl Johan, som har vært et av Comfort Hotels’ største prosjekter noensinne. Hotellet, som ligger midt i Oslos paradegate, blir Comfort Hotels nye norske flaggskip, og er fullbooket fra oppstart.

Publisert
Fra ett av rommene på Comfort Hotel Karl Johan, som åpnet 12. mars 2016.

– Byggingen av Comfort Hotel Karl Johan har vært et av Comforts største prosjekter noensinne, og vi er svært stolte og fornøyde over resultatet. Det gleder oss stort at gjestene har like stor tro på hotellet som vi har, sier Robert Holan, som er hotelldirektør på nye Comfort Hotel Karl Johan, i en pressemelding.

Fra nye Comfort Hotel Karl Johan.

To bygårder

Bygårdene hotellet ligger i, Hoppegården og Frølichgården, har en rik historie. Fra 1903 var Hoppegården hjem for velrennomerte Fillingers Hotell, før Hotell Atlas tok over. Hotelldriften i bygget opphørte først i 1970, og i nyere tid har bygget, sammen med Frølichgården, vært en av byens viktigste scener for kultur og provokasjon. På Subscene har dagens toneangivende artister spilt sine første show, Oslos første homsebar lå her og utallige filmer og TV-serier er spilt inn i bygget.

Puben Sir Winston er nærmeste nabo, for dem som er kjent i Karl Johans gate, og det er ca. 200 meter ned til Oslo sentralstasjon og Østbanehallen, der du også finner et Comfort-hotell.

– Liv, inspirasjon og kreativitet

Comfort Hotel Karl Johan. (Foto: Robert Holan)

Vi ønsker å bevare historien til bygget og samtidig vekke det til live med en massiv vitamininnsprøytning av lekenhet, teknologi og skaperkraft, noe Comfort Hotel gjør aller best. Her skal det på ny yre av liv, inspirasjon og kreativitet og Robert Holan er den rette mannen til å bære og videreutvikle byggets kulturelle identitet videre, sier Katalin Paldeak, COO i Nordic Choice Hotels i pressemeldingen.

Saken fortsetter under bildet

Eget musikkstudio, restaurant, bar og to store bakgårder midt i Karl Johan blir bakteppet for en annerledes hotelldrift.

Les også: Hotell med eget musikkstudio

Femte Comfort-hotellet i Oslo

– Comfort Hotel Karl Johan blir en oase som samler det aller beste Oslo har å by, i konsentrert form. Vi gleder oss til å invitere bohemer, kunstnere, musikere og alle andre til å provosere, inspirere og bli inspirert i en av byens flotteste, mest historiske bygg, sier Holan.

Comfort Hotel Karl Johan er Nordic Choice Hotels femte Comfort-hotell i Oslo.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)


Comfort Hotel Karl Johan

Lokalisering: Karl Johans gate i Oslo

Åpning: 12. mars 2016

Hotelldirektør: Robert Holan

Kjede: Nordic Choice Hotels/Comfort Hotels

Antall rom: 181 rom

To bakgårder

Restaurant, bar og stor gym

Eget musikkstudio

Comfort Hotels

Comfort Hotels er urbane hoteller for reisende, som ønsker å bo sentralt.

Det finnes 21 hoteller i Comfort Hotels i Norge (inkludert Comfort Hotel Xpress), i tillegg til 12 i Sverige og ett i Litauen.

Comfort Hotels er en del av Nordic Choice Hotels, et av Nordens ledende hotellselskaper med 178 hoteller på mer enn 100 destinasjoner i Skandinavia og Baltikum. 

Les mer på Nordicchoicehotels.no/comfort/

Powered by Labrador CMS