Fra Nørreport i København. (Foto: Scandic Hotels)

Scandic med nytt hotell i København

Scandic har inngått en avtale om å drifte et nytt hotell i attraktive Nørreport i København sentrum. Hotellet vil få omtrent 100 rom, og forventes å åpne i 2020.

Publisert

«Hotellets design vil være inspirert av boutique-hotell, med en restaurant og en skybar med fantastisk utsikt over København by. Det er ATP Ejendomme som eier tomten, som i dag brukes som kontorlokaler», heter det i en pressemelding.

Nørreport, et attraktivt område

Nørreport er et av de mest attraktive områdene i sentrum av København. Det nye hotellet vil ha en sentral beliggenhet, like utenfor Nørreport stasjon.

– Nørreport har lenge vært et ettertraktet område med relativt få hoteller. Det nye hotellet vil være et fantastisk tilskudd til vår hotellportefølje i København. Det innovative designet vil virkelig skille seg ut, og vi gleder oss til åpningen, sier, administrerende direktør i Scandic Danmark, Søren Faerber.

Styrke seg i den danske hovedstaden

Scandic har per i dag 10 hoteller i drift i København, og vil styrke sin posisjon ytterligere i kommende år.

I tillegg til Nørreport, har Scandic planer om å åpne tre nye hoteller i København-området mellom 2019 og 2021. Hotellene vil få mer enn 1300 rom til sammen. Hotellmarkedet i København er i vekst og har historisk høyt belegg. Byen er en av Nord-Europas største byer for messer og konferanser med et voksende fritidssegment, heter det i pressemeldingen fra Scandic Hotels.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS