Ny salgssjef på Quality Hotel Panorama

Kristian Hoseth Mikkelsen (28) er ansatt som ny salgssjef på Quality Hotel Panorama i Trondheim. – Jeg liker å tro at jeg har ambisjoner som matcher mitt potensial, og jeg håper jeg en gang kan leve opp til det potensialet, sier Hoseth Mikkelsen, som har jobbet med salg hele sin karriere.

Publisert

9.november hadde han sin første arbeidsdag som salgssjef på Quality Hotel Panorama i Trondheim.

Fra Scandic

Mikkelsen kommer fra samme stilling i Scandic Trondheim, der han har vært i to og et halvt år.

– Selv om jeg har litt bagasje fra hotellbransjen er det en ny kjede med nye idéer og visjoner, så jeg gleder meg til å komme ordentlig i gang, sier den nye salgssjefen.

Det mest spennende merket

Mikkelsen sier han ble forført av Quality-hotellets muligheter, og ikke minst Nordic Choice Hotels’ potensiale i Trondheim.

– Jeg mener Nordic Choice Hotels er det mest spennende merket på dagens marked, påpeker han.

Høye ambisjoner

Salgssjefen trigges at konkurranse og brenner for de sosiale settingene salgsstillingen bringer med seg.

– Jeg trives med å skreddersy produktet for kundene og få direkte tilbakemeldinger. Det er en relasjonsjobb, og det er det jeg liker aller best, sier han.

I tillegg til engasjementet for salg, er han opptatt av å ha en faglig kompetanse, derfor studerer han Økonomi og Ledelse ved siden av jobben. Noe han mener er viktig for å nå målene sine.

– Ikke den nye Stordalen

– Jeg skal ikke nødvendigvis bli den nye Petter Stordalen, men jeg liker å tro at jeg har ambisjoner som matcher mitt potensiale – og jeg håper jeg en gang kan leve opp til det potensialet.

Men først og fremst har den ferske salgssjefen ambisjoner om å bevise at Quality Hotel Panorama og Nordic Choice Hotels har ansatt rett person.

– Jeg gleder meg til å se at mitt bidrag utgjør en forskjell, sier han.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS