Slik er tegningen av det store Scandic-hotellet, som skal åpnes i Frankfurt i 2021. (Illustrasjon: Scandic Hotels)

Scandic vokser i Tyskland

Hvis alt går etter planen, skal Scandic Hotels drive et nytt stort hotell i Frankfurt i Tyskland. Hotellet forventes å åpne i 2021.

Publisert

Hotellkjeden har nemlig inngått en langsiktig avtale med B&L Group om å drive det nye konferanse- og eventhotellet, som vil bli en del av «Hafenpark Quarter» ved elven Main, og nabo til den europeiske sentralbankens nye hovedkontor.

506 rom

Hotellet vil få et areal på totalt 22 000 kvadratmeter og inneholde 506 rom samt 2000 kvadratmeter med moderne konferansefasiliteter og eventscene.

Den største salen vil bli på hele 600 kvadratmeter, og bli en av de største konferansesalene i Frankfurt. Hotellet vil dessuten inneholde restaurant og bar i tillegg til et moderne treningssenter.

– Frankfurt er et viktig finansielt sentrum og et globalt kommersielt knutepunkt, noe som gjør dette til en fantastisk mulighet for Scandic Hotels, sier administrerende direktør for Scandic Hotels i Tyskland, Michel Schutzbach, i en pressemelding.

Skal vokse i Tyskland

– Hotellet i Hafenpark er i tråd med Scandics strategi om å ekspandere i de største byene i Tyskland. Med det andre hotellet i Frankfurt vil vi skape synergier med Scandic Frankfurt Museumsufer som åpner i februar 2018. De to hotellene komplementerer hverandre på en god måte, og sammen vil de bidra til å øke vårt operative resultat og ta markedsandeler i det tyske markedet, sier konsernsjef i Scandic Hotels Group, Even Frydenberg.

Et messe- og konferanseland

Scandic har god erfaring med å drive konferansehotell i Tyskland, blant annet gjennom Scandic Hamburg Emporio, som er et prisvinnende konferansehotell.

Tyskland er ledende i verden når det kommer til å arrangere messer og konferanser, og mange av de største eventene avholdes i nettopp Frankfurt.

Avtalen forutsetter at nødvendige byggetillatelser godkjennes.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS