Ny hotelldirektør for Radisson Blu Royal Garden Hotel. (Foto: Radisson Hotel Group)

Ny hotelldirektør for Radisson Blu i Trondheim

Tone Hansen er ny hotelldirektør for de to Radisson Blu-hotellene i Trondheim; Radisson Blu Royal Garden Hotel & Radisson Blu Hotel, Trondheim Airport.

Publisert
Tone Hansen er ny hotelldirektør for Radisson Blu Royal Garden Hotel & Radisson Blu Hotel, Trondheim Airport. (Foto: Radisson Hotel Group)

Hansen er en svært erfaren leder og har bred erfaring både fra hotellindustrien, bank/finans og andre bransjer. Hun kommer nå fra stillingen som «Senior HR Manager Nordics» for et internasjonalt teknologiselskap.

Nå er hun tilbake på hotellet der hun startet sin hotellkarriere for 28 år siden, som resepsjonist ved Royal Garden hotell.

Kommet hjem

Fra et av rommene på Radisson Blu Royal Garden Hotel. (Foto; Radisson Hotel Group)

– Det er veldig moro å «komme hjem» til der jeg startet min karriere i hotellbransjen. Hotellet har en fantastisk historie, som jeg gleder meg til å være med og utvikle fremover. Radisson Blu Hotel Royal Garden har også en helt spesiell plass i mitt hjerte, og det skal bli fantastisk gøy å jobbe sammen med teamene for å skape gode opplevelser for våre gjester, sier Tone Hansen i en pressemelding.

Et av byens største hoteller

Hos Radisson Blu Hotel Trondheim Airport. (Foto: Radisson Hotel Group)

Radisson Blu Royal Garden Hotell ligger midt i sentrum av Trondheim, like ved Nidelven.

Hotellet byr på 298 rom fordelt på seks etasjer. Hotellet er et av byens største hotell, med en konferansekapasitet på totalt 1300 kvadratmeter. Storsalen Olav Tryggvason kan ta 650 personer i kino-oppsett, med flere tilhørende møterom ideelle for parallelle sesjoner og utstillinger.

Hotell på Værnes flyplass

Hos Radisson Blu Hotel Trondheim Airport ligger like ved flyplassterminalen på Værnes, 25 minutters biltur fra Trondheim. Hotellet har 180 rom. De 10 møterommene på Radisson Blu Hotel Trondheim Airport er av ulike størrelser og passer godt både til små og større møter.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS