Farris Bad. (Foto: Morten Holt)

Kjøper Farris Bad

Norwegian Hospitality Group utvider eiendomsporteføljen. Selskapet har kjøpt hotellet Farris Bad i Larvik av Canica Eiendom AS. (Stein Erik Hagen). Overtagelsen skjer i desember.

Publisert
Fra ett av rommene på Farris Bad. (Foto: Morten Holt)

Farris Bad driftes av Nordic Choice Hotels som en del av Nordic Hotels & Resorts. Norwegian Hospitality Group og Thor Halvorsen Holding AS og Canica Eiendom AS er enige om ikke å kommentere de økonomiske rammene for avtalen.

Farris Bad. (Foto: Morten Holt)

En styrking av porteføljen

Norwegian Hospitality Group styrker eiendomsporteføljen med oppkjøpet av Farris Bad. (Foto: Morten Holt)

– Farris Bad er et fantastisk hotell, som drives av en organisasjon vi allerede har et godt samarbeid med. Vi ser dette som en ren eiendomstransaksjon og en styrking av eiendomsporteføljen vår. Og vi gleder oss naturligvis til å få være med på den videre reisen til hotellet, sier eier av Norwegian Hospitality Group, Thor Morten Halvorsen.

Mange hoteller

Thor Halvorsen Holding AS er morselskapet i Norwegian Hospitality Group. Selskapet driver Thon Hotel Vettre og Thon Hotel Linne gjennom et felleseie med Olav Thon Gruppen på eiendomssiden.

I tillegg drives det egeneide Thon Hotel Halden som franchisetager hos Thon Hotels. NHG eier og driver også Son Spa og Strömstad Spa & Resort i tett samarbeid med Nordic Choice Hotels under paraplyen Nordic Hotels & Resorts, samt Clarion Collection Hotel Halden under dette varemerket. I tillegg er Norwegian Hospitality Group eier og driver av både Dalen Hotel og MS Henrik Ibsen, som drives i samarbeid med De Historiske Hotel & Spisesteder.

Saken fortsetter under bildet

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Foto: Morten Holt
Powered by Labrador CMS