Stordalen hedret med internasjonal designpris

Under den europeiske kåringen «Ahead, the Awards for Hospitality, Experience and Design», ble Petter A. Stordalen tildelt pris for sitt «enestående bidrag» for design innen reiselivsbransjen.

Publisert

Petter A. Stordalen er tildelt den europeiske Ahead-prisen for «Outstanding Contribution», enestående bidrag, til fremming av design innen reiselivsbransjen. Prisen gis hvert år til en enkeltperson.

Smykker hotellene med kunst og design

– Det er en ære å motta denne prisen, men først og fremst er det fantastisk at våre hoteller vekker oppmerksomhet også utenfor Norden. For ved å smykke hotellene med eksklusiv kunst og design, tror vi at våre gjester både inspireres og stimuleres på en måte de vil huske, sier grunnlegger av Nordic Choice Hotels, Petter A. Stordalen.

Nordic Hotels & Resorts

Hotellkonsernet har valgt å satse på en gruppe med frittstående hoteller som The Thief, Christiania Teater, At Six og Hobo, under paraplyen Nordic Hotels & Resorts. Neste år får de en tilvekst i Oslo, når det tidligere hovedkvarteret til Den norske amerikalinje vekkes til nytt liv som hotellet Amerikalinjen.

Amerikalinjen

– Amerikalinjen vil gi Oslo et hotellprodukt som store europeiske byer vil misunne oss. Med 122 gjesterom, restauranter og barer, blir det boutiquehotell som vil endre hele miljøet ved Oslo sentralstasjon. Det er noe av det som motiverer oss. Å tilføre ny verdi og forbedre våre omgivelser, samt å bygge bygg som står seg for ettertiden. I Oslo gleder vi oss også enormt til transformasjonen av Sommerro House på Solli plass, men også i København satser vi stort med et signalhotell i den gamle sentralpostbygningen, forteller en engasjert Stordalen.

De nye hotellene kan fort føre til nye priser. Ombyggingen av det tidligere hovedkvarteret til Oslo Lysverker på Solli plass er alene estimert å koste to milliarder kroner. Prosjekter som dette legges merke til også utenfor landegrensene.

Les også: Jarle Moen skal lede Sommerro

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS