Fjording og Tår har hentet dobbelt gull og gull i San Francisco World Spirits Competition. (Foto: Fjording.com)
Fjording og Tår har hentet dobbelt gull og gull i San Francisco World Spirits Competition. (Foto: Fjording.com)

Gullfangst for Fjording og Tår

Fjording Hazelnut Caramel er blitt kåra til en av verdens beste kremlikører – igjen. Dessuten er kaffelikøren Tår, som produseres av samme selskap, også tildelt gull i San Francisco World Spirits Competition i USA.

Publisert
Dobbelt gull til Fjording - igjen. (Arkivfoto: Morten Holt)
Dobbelt gull til Fjording - igjen. (Arkivfoto: Morten Holt)

Akkurat som i 2019 har likøren fått dobbel gullmedalje (samtlige jurymedlemmer har tildelt produktet gull-standard) i verdens største og mest prestisjefylte brennevinskonkurranse, San Francisco World Spirits Competition.

Svært stolt produsent

– Dette er en fjær i hatten som vi er svært stolte av. I tillegg fikk vårt nye produkt, kaffelikøren Tår, en gledelig gullmedalje også. Det betyr at den er helt oppe i toppsjiktet på kvalitet i sin kategori, sier gründer Øyvind Løkling.

Du kan lese mer om prisutdelingen på Fjording.com

Du kan lese mer om produktene på Fjording.com og Tår.no

Gavemidler til fjordhestmiljøet

Øyvind Løkling med hesten Lerkvinn og en flaske Fjording. (Foto: Gunnar Garfors)
Øyvind Løkling med hesten Lerkvinn og en flaske Fjording. (Foto: Gunnar Garfors)

– For de spesielt interesserte kan det kanskje være OK å kjenne til at Fjording tar litt sosialt ansvar gjennom å donere gavepenger til gode fjordhestformål. I år deler vi ut 135 000 kroner, basert på likørsalget i 2021, forklarer Nøkling.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS