Fra venstre André Pettersen (sjef for Hotel Operations i Hurtigruten Norge), administrerende direktør i Hurtigruten Norge, Hedda Felin, og Tani Gurra, som er hovedansvarlig for drikke («Front of House & Beverage Director») på Hurtigruten.
Fra venstre André Pettersen (sjef for Hotel Operations i Hurtigruten Norge), Hedda Felin (administrerende direktør i Hurtigruten Norge), og Tani Gurra, som er hovedansvarlig for drikke («Front of House & Beverage Director») på Hurtigruten.

Verdens første musserende vin lagret i arktisk hav

Hurtigruten Norge lanserer «Havets Bobler», verdens første musserende vin lagret i arktisk hav. Som en del av markeringen av Hurtigrutens 130-årsjubileum, har selskapet satset på en nyskapning innen mat- og drikke; havlagret musserende vin.


For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 1350,-
(herav mva kr 150)

Kort

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 1350,-
(herav mva kr 150)

Faktura

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1000,-
(herav mva kr 0,-)

Kort

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1000,-
(herav mva kr 0,-)

Faktura

Powered by Labrador CMS