Daglig leder Eirik Tomter skal samarbeide med Wolt på distribusjon av lokalt øl i Trondheim. (Foto: Fredrik Alm).

Lokalbrygg med samarbeidspartner i Trondheim

Lokalbrygg AS har funnet sin partner på distribusjon av lokalt øl i Trondheim. Matleveringsappen Wolt skal fra i nå av samspille med nettopp Lokalbrygg.

Wolt er opprinnelig en matleveringstjeneste med rask levering av mat og drikke fra restauranter. Nå tilbys leveranser av langt flere varer – fra butikk til kunde.

Og fra nå av skal Wolt også sørge for at trønderne får lokalt øl.

– Wolt er full fart inn i både dagligvare og retail for øvrig. Vi har et godt samarbeid med Lokalbrygg i Oslo, og vi er stolte av å nå kunne samarbeide om å levere fra bryggerier på under 30 minutter i Trondheim, sier markedssjef i Wolt, Christian Etholm.

109 kommunale bevillinger

Lokalbrygg AS har i dag 109 kommunale bevillinger i Norge som består av 356 kommuner. De 109 bevillingene dekker rundt 90 prosent av Norges befolkning. Det er kun nordmenn over 18 år som har muligheten til å kjøpe lokalt øl hos Lokalbrygg.no i Norge.

Lokalbrygg tilbyr rundt 230 sorter øl i sin butikk på internett. Selskapet har avtaler med drøye 40 bryggerier.

Kortreist drikke – og bærekraftige produkter

Daglig leder Eirik Tomter og Lokalbrygg AS er stolte over å kunne tilby en bedre og raskere distribusjon i Trondheim for de som vil ha lokalprodusert øl.

– Dette er kortreist drikke – og det er bærekraftige produkter. Vi tenker norsk, lokalt og ikke minst kvalitet. For oss er det viktig å tilby et mangfold av produkter – som representerer store deler av vårt langstrakte land. Det mangler ikke på smaksvarianter. Og nå gleder vi oss til at folk i Trondheim skal få en god og effektiv distribusjon av sine varer ved hjelp av Wolt, sier Eirik Tomter.

Her finner du oversikt over kommuner hvor Lokalbrygg AS har salgsbevilling

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS