BeFrizz, musserende vin på boks. (Foto: Altia)
BeFrizz, musserende vin på boks. (Foto: Altia)

Musserende vin på boks

BeFrizz fra produsenten Codorníu entrer nå det norske markedet med to nye produkter: BeFrizz White og BeFrizz Rosé i 100 prosent resirkulerbare 250 ml-bokser.

Publisert

Den nye emballasjen for musserende vin (250 ml-boks) er relativt ny for det norske markedet, men er allerede en trend i land som Storbritannia og USA. Emballasjen er egnet for en ung og kullsyreholdig vin som BeFrizz, og beholder alle egenskaper i cirka ett år etter tapping.

Veganske og glutenfrie

Codorníu er et av de ledende spanske varemerkene innen produksjon og distribusjon av Cava siden 1551. De går nå et skritt videre i sin internasjonale utvidelse med lanseringen av den første hermetiserte innovasjonen i selskapets historie: BeFrizz, en karbonisert halvmusserende vin med bobler og lite restsukker.

Codorníu lanserer sin middelhavsdrikk i to varianter; en hvitvin og en rosé. Begge er veganske og glutenfrie.

Produktene

BeFrizz White er en hvit musserende vin med toner av hvit fersken, sitron, lime og blomster. I ganen minner vinen om moden fersken, honningmelon og nektarin, med fine, myke bobler og en klar sitrus-ettersmak (Altia).

BeFrizz Rosé er en lyserosa glitrende rosé med aromaer av lys rød frukt og rødt eple, med fine, myke bobler og en klar sitrus-ettersmak (Altia).

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS