Gulating med 10 juleøl

Gulating Gruppen AS lanserer denne uken 10 helt eksklusive juleøl fra norske bryggerier i sine 24 ølutsalg over hele landet.

Publisert

De 10 ølsortene er spesialbrygget til «Gulatings Julekalender 2018», som for tiden selges i fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør.

– Vi slipper nå også noen av disse mest produktene ut i butikkhyllene, slik at enda flere skal få glede av dem i førjulstiden, sier administrerende direktør i Gulating Gruppen AS, Rolf Ivar Skår.

Bare norske bryggerier

Til tross for at alle 10 er juleøl, speiler utvalget likevel hele det rike mangfoldet av øltyper; fra lys pils og krydret hveteøl med klementiner, via klassiske juleølvarianter – til og med smak av multekrem – til helt novembermørk stout. Samtlige er brygget hos norske bryggerier.

– Det er viktig for Gulating å bidra til aktivitet og vekst i norsk håndverksbryggeribransje, og å gjøre det store smaksmangfoldet tilgjengelig slik at alle kan finne sine favoritter. Vi er stolte av å kunne tilby ti helt unike og svært spennende nye norske juleøl til gamle og nye kunder, sier Skår i pressemeldingen.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS