Foto: Hop in the spa

Her kan du bade i øl

USAs første ølspa, «Hop In The Spa», ligger i byen Sisters i Oregon. Her kan gjestene nyte en god øl mens de slapper av i det humlefylte boblebadet!

Publisert
Foto: Hop in the Spa.

Den helt spesielle opplevelsen er skapt for å gi en avslappende, terapeutisk behandling, og det blir hevdet at ingrediensene inneholder tilsetningsstoffer som skal være godt for kroppen.

De skal nemlig rense huden for giftstoffer, gjøre huden bedre, leddene mykere og redusere stress. I tillegg skal det gi bedre blodsirkulasjon.

Øl i spaet

Dette skjer mens du nyter en øl i badet. Og du har litt å velge i. Det er nemlig statens Oregons største bryggeri, Deschutes Brewery i byen Bend, som byr på ølet. Er du ikke en ølhund, byr også ølspaet på vin fra vinprodusenten Cork Cellars, som også ligger like i nærheten.

Foto: Hop in the spa.

– Det er en bygg-basert humle fra Oregon, som brygges på stedet, og deretter bragt ned til en optimal temperatur med mineraler, som tilsettes spabadet. Det er ikke snakk om øl i den klassiske forstand, så folk bør ikke drikke badevandet! Jeg innbiller meg at det går an å drikke det, men vi vil ikke anbefale å ta med sugerør, sier daglig leder for det nye ølspaet, Mike Boyle, humoristisk.

Mat og øl

Gjestene kan velge mellom tre typer «humlehydroterapi» med tre populære Deschutes-øl: Mirror Pond, Abyss og Black Butte Porter.

Det «bløte» ølet skal gi helbredende effekter, blant annet for huden og leddene.

Øl-spaet i Oregon åpnet nylig også en «ølhage», der de beste ølene fra Deschutes tilpasses maten fra noen av de beste restaurantene i området.

Les mer på Hopinthespa.com

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS