Illustrasjonsfoto: Fazer Food Services Norge

Skal lede Fazer Food Services i Norge

Per Christensen er ny administrerende direktør for Fazer Food Services Norge. I tillegg har selskapet også ansatt Jon Eldon som driftsdirektør.

Publisert
Per Christensen. (Foto: Fazer)

Christensen kommer fra stillingen som administrerende direktør for HMS Host-Umoe F&B Company, som leverer restauranttjenester til de fem største flyplassene i Norge. Han har over 20 års erfaring innen matindustrien, og startet sin karriere som kokk hos Bagatelle og Statholdergaarden i Oslo.

Han har innehatt ledende stillinger i forskjellige matselskaper, og er også med-grunnlegger av hamburgerrestaurantkjeden Døgnvill Bar & Burger.

– Ta del i utviklingen

– Jeg er både stolt og spent over at jeg blir en del av Fazer Food Services, og med det ta del i den videre utviklingen av et selskap som virkelig gjør en forskjell innen både matopplevelser, samfunnsansvar og miljø, sier Per Christensen, som i sin nye stilling også blir medlem av ledergruppen for forretningsområdet Fazer Food Services i det finske storkonsernet.

Ny driftsdirektør for Fazer Food Services Norge

Samtidig med at Per Christensen har startet som administrerende direktør, har Jon Eldon inntatt stillingen som driftsdirektør for Fazer Food Services.

Han kommer fra stillingen som administrerende direktør for Tjuvholmen Drift AS, en del av Selvaag Eiendom.

Eldon har lang erfaring innen hotell- og restaurantbransjen. Han har også erfaring over flere år fra ledende stillinger innenfor facility management.

Han blir en del av ledergruppen i Norge.

Halv million måltider per dag i Norden

Fazer Food Services er en ledende aktør innenfor personalrestauranter i Norden og betjener mer enn 120 spisesteder i Norge. Måltider, gjennom en hel arbeidsdag, har fått mer og mer fokus de senere år. Smak, sunnhet, bærekraft og miljø er nøkkelord i denne sammenheng. Fazer er ledende i denne utviklingen i Norden og har bl.a. i disse dager utgitt en egen trend rapport om fremtidens mat.

Fazer Food Services har ca. 600 ansatte i Norge, leverer mattjenester i 120 restauranter og personalkantiner i østlandsområdet, Bergen og Stavanger. Fazer leverer over 500 000 måltider per dag i Norden, og hadde i 2018 en omsetning i underkant av 600 millioner kroner.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Fazer

* Fazer er et internasjonalt, familieeid selskap etablert i 1891 med virksomhet innen bakeri, konfektyr og måltidsløsninger.

* Fazer opererer i åtte land, og eksporterer til 40 land.

* Fazers misjon er «Mat med mening». Selskapet omsatte i 2017 for mer enn 1,6 milliarder Euro, og har omkring 15 000 ansatte.

* Selskapet har seks forretningsområder. Fazer Confectionery, Fazer Bakery, Fazer Food Services, Fazer Lifestyle Food, Fazer Mills og Fazer Cafés. I Norge leverer vi innen Fazer Food Services og Fazer Lifestyle Foods.

* Fazer Food Services er en ledende måltidsleverandør i Norden, og driver i dag serveringssteder i Finland, Sverige, Danmark og Norge, selskapet serverer 500 000 måltider hver dag.

* Fazer Food Services i Norge har 600 ansatte, leverer mattjenester i 120 restauranter og personalkantiner under merkenavnet «Fazer Food & Co» i østlandsområdet, Bergen og Stavanger.

* Selskapet hadde i 2018 en omsetning i underkant av 600 MNOK.

* Les mer på Fazerfoodservices.no og Fazer.no

 

 

Powered by Labrador CMS