Grand Hotel i Oslo. (Foto: Heidi Fjelland)

Godkjente Scandic-overtakelse

Konkurransemyndighetene har godkjent at Scandic overtar driften av fem norske hoteller, deriblant Grand Hotel i Oslo.

Publisert

Scandic Hotels befester sin posisjon i Norge og overtar driften av ytterligere fem hoteller og 1136 rom.

– Vi er svært fornøyde med konkurransemyndighetenes raske avklaring. Nå skal vi først gjennomføre transaksjonen og så starter jobben med å integrere hotellene i løpet av andre kvartal 2017, sier Svein Arild Steen-Mevold, administrerende direktør i Scandic Norge, i en pressemelding.

Les også: Scandic overtar fem hoteller i Norge

Grand Hotel. (Foto: Morten Holt)

Blir signaturhotell i Scandic-regi

Grand Hotel i Oslo er et av hotellene som Scandic tar over driften av. Det ærverdige hotellet midt på Karl Johans gate blir i løpet av 2017 et signaturhotell i Scandic sin regi, men med sin egen unike identitet.

Thon Hotel Sørlandet blir nå et Scandic-hotell. (Foto: Arkiv)

– Den jobben som er gjort de to siste årene med å heve kvaliteten på Grand Hotel er vi meget fornøyde med, og vi ser frem til ytterligere å forsterke Grand Hotels sterke identitet, sier Steen-Mevold.

Lillehammer, Hafjell, Fagernes og Kristiansand

I tillegg til Grand Hotel vil Scandic ta over driften av Lillehammer Hotel, Meetingpoint Hafjell, Thon Hotel Fagernes og Thon Hotel Sørlandet. Eiendomsspar vil fortsatt være eier av Grand Hotel og Pandox eier de øvrige hotellene som er omfattet av avtalen.

– Med avtalen nå godkjent av Konkurransetilsynet så styrker vi vår posisjon i det norske markedet ytterligere ved at vi overtar driften av fem hoteller. Grand Hotel vil bli et flott signaturhotell og nyoppussede Lillehammer Hotel er at av de fineste hotellene utenfor Oslo, sier Steen-Mevold.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS