Sola Strand Hotel. (Foto: Arkiv)

Blir ny hotelldirektør på Sola Strand Hotel

Michael Holm blir ny direktør på Sola Strand Hotel. Han kommet fra Clarion Hotel Air i Stavanger, og tiltrer stillingen 1. mars.

Publisert
Michael Holm. (Foto: Tom Haga)

Holm er valgt ut for å lede det ærverdige hotellet ved Solastranden videre. Sørlendingen har en solid CV, og har blant annet utdannelse fra Norsk Hotellhøgskole. Senest har Holm ledet Clarion Hotel Air ved Stavanger Lufthavn.

– Jeg ser på det som en stor ære å skulle lede Sola Strand Hotell videre. Hotellet er en institusjon for reiselivet i Rogaland, og jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven sammen med det fantastiske teamet på hotellet, sier Holm.

– Vi gleder oss til å skape flere minnerike opplevelser og utvikle hotellet videre sammen med gjengen i Team Hotels, sier han videre.

Utdannet ved hotellhøgskolen

Holm startet sin karriere i servicebransjen, da han som 15-åring begynte hos Quality Hotel & Resort Kristiansand. Deretter har han hatt mange roller i bransjen, blant annet som resepsjonist, meeting- og eventmanager, og «Operations Manager». Holm har en bachelorgrad fra Norsk Hotellhøgskole ved UIS fra 2011, og kommer nå fra rollen som hotelldirektør på Clarion Hotel Air.

– Jeg kunne jo ikke si nei til et slik jobbtilbud. Vi skal sammen børste av det siste året, som har preget hele bransjen, og virkelig sette Sola Strand Hotell enda tydeligere på reiselivskartet i Norge, sier Holm.

– Passer perfekt inn

Administrerende direktør i Team Hotels, Terje Ropstad, er svært fornøyd med å ha sikret seg Holm som ny hotelldirektør på Sola Strand Hotel.

– Vi er veldig begeistret for å ha Michael Holm på laget. Med sin fremoverlente holdning og brede kunnskap om hotell var valget av Holm enkelt. Hans bakgrunn passer perfekt med den retningen vi ønsker å ta hotellet, og har i tillegg god kjennskap til nærområdet. Vi ser frem til å følge han i utviklingen av Sola Strand Hotel, sier Ropstad i pressemeldingen.

Store ambisjoner

På kort sikt er ambisjonen å befeste Sola Strand Hotels posisjon som Rogalands ledende kurs-, konferanse-, selskap- og velværedestinasjon.

Holm har også planer om å ta et enda større grep om den kortreiste fritidstrafikken. Med en usikker situasjon for internasjonal turisme blir det enda viktigere å tilby gode alternativer for nordmenn som vil koble av i sitt nærmiljø.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS