Pallen i Årets grønne kokk i 2020.
Årets grønne kokk 2020. Til venstre sølvvinnerne Christer Rørlien Henriksen og Odd Rainer Hildrum fra Bjerck restaurant i Bergen, på toppen Joachim Lindgren og Nina Kristoffersen fra Statholdergaarden (som også vant i 2017), og til høyre Hotel Bristols Emilie Søbakken Rustad og Eline Sofie Sunde, som endte på bronseplass.

12 kokker klare for Årets grønne kokk

Flere råsterke navn står på «startstreken» i Årets grønne kokk, deriblant en NM-vinner og vinner av den første utgaven av «Nordic Green Chef», en annen NM-vinner som også har vunnet sølv- og bronse i Årets kokk, samt flere landslagskokker.

Publisert


For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 1350,-
(herav mva kr 150)

Kort

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 1350,-
(herav mva kr 150)

Faktura

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1000,-
(herav mva kr 0,-)

Kort

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1000,-
(herav mva kr 0,-)

Faktura

Powered by Labrador CMS