Utsikt fra ett av rommene på nyrenoverte Radisson Blu Hotel Oulu. (Foto: Radisson Hotel Group)

Har mål om å bli Finlands beste hotell

Nyrenoverte Radisson Blu Hotel Oulu åpnet 3. september 2020. Målet er å være Finlands beste hotell.

Publisert

Etter en omfattende totalrenovering gjenåpnet landemerket Radisson Blu Hotel Oulu i Nord-Finland 3. september 2020. For å bli det beste hotellet i Finland, satser Radisson Blu Hotel Oulu på personlig service og panoramautsikt.

– Du trenger ikke å være en superkjendis for å få spesialbehandling hos oss. Hver eneste gjest er den viktigste gjesten for oss og vi gjør vårt ytterste for at våre gjester skal merke forskjellen når de besøker oss, sier hotelldirektør Tarja Karvola.

Forretningsknutepunkt

De siste årene har Oulu blitt et forretningsknutepunkt og byen har blitt verdensberømt takket være de nye teknologiselskapene.

– Oulu har i dag noen av de mest interessante selskapene i Finland, noe som har gitt byen internasjonal oppmerksomhet. Byens hotelltilbud har ligget etter i denne utviklingen, men nå kan vi stolt ønske gjester velkommen til et hotell med et internasjonalt nivå. Vi gjør vårt ytterste for at dette ikke bare skal være det beste hotellet i byen, men også det beste hotellet i hele Finland, sier Karvola.

Radisson Blu Hotel Oulu

Radisson Blu Hotel Oulu ligger ved Oulu Market Square midt i byen, 14 km fra flyplassen.

Hotellet har 235 rom.

Du finner en panoramaetasje i åttende etasje med executive-rom og suiter. Hotellet har 15 møterom, det største har plass til nesten 1000 personer. Restaurant Toivo har den største bankettsalen i byen. Bistro Mesu restaurant med 130 plasser.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS