Reinsdyr på beite om vinteren
Forskjellige beiter gir ulike smaksopplevelser og det er mulig å smake forskjell på høst- og vinterslaktet rein.

Beite og geografi viktig for smaken:

Derfor smaker reinsdyrkjøtt fra ulike områder forskjellig

Nå starter sesongen hvor du kan kjøpe ferskt reinsdyrkjøtt med stedsmerking, men visste du at forskjellige beiter gir ulike smaksopplevelser og at det er mulig å smake forskjell på høst- og vinterslaktet rein?

Publisert


For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 2025,-
(herav mva kr 225)

Kort

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 2025,-
(herav mva kr 225)

Faktura

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1600,-
(herav mva kr 0,-)

Kort

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1600,-
(herav mva kr 0,-)

Faktura

Powered by Labrador CMS