Nytt First-hotell i Oslo

Ett av landets mest eksklusive leilighetshoteller slutter seg til First Hotels i dag, tirsdag 1. oktober. First Hotel & Suites Oslo West blir kjedens tredje hotell i hovedstaden. Fra før har de First Hotel Grims Grenka og First Hotel Millennium.

Publisert
First Hotel & Suites Oslo West er First Hotels' tredje hotell i Oslo. (Foto: First Hotels)

I ambassadestrøket like bak slottet i Oslo og i et av byens mest fasjonable shoppingområder, ligger det siste tilskuddet i First-familien, First Hotel & Suites Oslo West.

Bygården i Josefines Gate 30 er tegnet av arkitekt Victor Nordan og oppført i 1916. Opprinnelig ble bygården brukt som fødselsklinikk, men ble åpnet som hotell etter totalrenoveringen i 2018.

– Dette har til nå vært en skjult perle i Oslos overnattingstilbud og vi er veldig stolte av at The Apartments Company valgte Belvar som drifter av hotellet og First Hotels som hotellkjede. Målet er å løfte hotellet ytterligere så det tar sin rettmessige plass som et av de beste og mest eksklusive leilighetshotellene i Norge, sier administrerende direktør og deleier i First Hotels og Belvar, Mads Jacobsen, i en pressemelding.

Personlig touch

Hotellet har 53 leiligheter, og var tidligere kjent under navnet «The Sweet». Bygningen er organisert rundt den flotte vestibylen med originalt glasstak og med korridorer og rom ut mot fasaden. Dette gir hotellet et personlig og intimt preg og skiller det positivt ut fra Oslos tradisjonelle hoteller.

– Det har vært en rekke åpninger av store hoteller i Oslo de siste årene og flere skal det bli. First Hotel & Suites Oslo West representerer det motsatte hvor vi blant annet fokuserer på unikitet, personlig service og kvalitet, sier Jacobsen videre.

Ilir Daci, daglig leder i The Apartents Company, har stor tro på at First Hotels vil løfte inntektene til hotellet.

– Tidligere var målgruppen vår «long stay»-gjester. Med First Hotels’ gode distribusjonsapparat får First Hotel & Suites Oslo West nå en langt bredere og større kundegruppe, noe som også vil merkes på bunnlinjen. I tillegg er konsernet i en spennende fase med ambisiøse planer, sier Daci.

Tredje Oslo-hotell

First-kjeden er solid etablert i hovedstaden med First Hotel Millennium og First Hotel Grims Grenka og kjenner markedet godt.

– Med First Hotel & Suites Oslo West utvider vi tilbudet vårt og jeg forventer gode synergier hotellene mellom. Organisasjonene står godt til hverandre og slagordet vårt, «Your second home is First», er som skrevet for hotellet. Nå skal vi vise at vi også leverer det slagordet lover, og jeg gleder meg til å vise frem First Hotel & Suites Oslo West til alle nye og eksisterende kunder, sier Mads Jacobsen.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS