First Hotel Lindö. (Foto: First Hotel Lindö)
First Hotel Lindö. (Foto: First Hotel Lindö)

Nytt First-hotell i Sverige

GolfStar velger den norske hotellkjeden First Hotels. Midt mellom Stockholm og Arlanda, ligger det nye First-hotellet First Hotel Lindö Park. Med tre golfbaner, restaurant samt konferansemuligheter, satser hotellet friskt på både fritids- og forretningsreisende.

Publisert
Fra ett av rommene på First Hotel Lindö. (Foto: First Hotels)
Fra ett av rommene på First Hotel Lindö. (Foto: First Hotels)

I Vallentuna, 27 kilometer fra Arlanda og 32 kilometer fra Stockholm, ligger det siste tilskuddet til First-familien. Det eies av GolfStar, som også eier de tre golfbanene ved hotellet.

– Beliggenheten til First Hotel Lindö Park er perfekt midt i en av Nord-Europas største golfanlegg. Hotellet har svært gode konferansefasiliteter og en rekke fritidsaktiviteter i umiddelbar nærhet som tennis, golf og langrenn om vinteren, sier administrerende direktør i First Hotels, Vibeke Raddum, i en pressemelding.

Administrerende direktør i First Hotels, Vibeke Raddum. (Foto: First Hotels)
Administrerende direktør i First Hotels, Vibeke Raddum. (Foto: First Hotels)

Alle målgrupper

Det er Frame Invest som drifter hotellet – selskapet som også drifter First Hotel Arlanda Airport samt First Hotel Norrtull.

– Vi vil at First Hotel Lindö Park skal bli en like naturlig møteplass for den forretningsreisende som for fritidsreisende og tilreisende golfentusiaster. Vi håper at hotellets restaurant og bar blir en lett tilgjengelig møteplass fra morgen til kveld, sier styreleder i Frame Invest, Fredrik Ramén.

First Hotel Lindö er First Hotels' sjuende hotell i Stockholm. (Foto: First Hotels)
First Hotel Lindö er First Hotels' sjuende hotell i Stockholm. (Foto: First Hotels)

– Det er en glede å ønske både First Hotels og Frame Invest velkommen som partnere. Dette vil styrke profesjonaliteten innen hotell- og restaurantdriften, samt innebære bedre service og tilgjengelighet for alle som besøker Lindö-anlagget, sier GolfStars grunnlegger og arbeidende styreleder, Tony Trigell, i pressemeldingen.

Satser på stor-Stockholm

First Hotels har allerede sju hoteller i Stockholm i tillegg til hoteller på Arlanda og tettliggende byer som Eskilstuna, Södertälje og Norrköping.

– Med First Hotel Lindö Park styrker vi vår posisjon ytterligere i et av de sterkeste hotellmarkedene i Skandinavia. Vi har nå godt over 40 hotell i Sverige og tror på videre vekst inneværende år, sier Raddum.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

First Hotel Lindö Park

Bygd: 2011

Eier: GolfStar

Fasiliteter: Ved ett av Nord-Europas største golfanlegg. Har også aktiviteter som tennis og langrenn i umiddelbar nærhet. Hotellet har a la carte-restaurant, bar og konferansemuligheter.

Beliggenhet: Midt mellom Stockholm og Arlanda.

Powered by Labrador CMS