EquipHotel 2016 arrangeres på Port de Versailles 6. til 10. november.

Omfattende program på EquipHotel 2016

Verdens ledende aktører i hotell- og restaurantbransjen samles for å presentere sine visjoner for morgendagen når EquipHotel åpner i Paris den 6. november i år.

Publisert

EquipHotel er hovedarena for den internasjonale hotellnæringen og byr på et program som er spekket med begivenheter.

Studio 16

Et pop-up hotell med tre etasjer på over 3000 kvm, midt i hall 7. Den røde tråden er ”Out of the box!”, et dristig prosjekt som står for nytenkning i alle hotellets fem hovedområder: lobby, terrasse, møte- og konferanselokaler, hotellrom, restauranter og barer. EquipHotel viser fremtidens hotell som en levende arena for å knytte kontakter, hvile og slappe av, med kundeopplevelse som hovednøkkel.

The Capsules

Messen har utviklet et eget konsept, Capsules. Fire tematiske innredete enheter illustrerer dagens trender og munner ut i visjoner for fremtiden:

* Ergo Room Capsule: Risikoforebygging og ergonomi

* Senses Room Capsule: Universell design & tilgjengelighet

* Spa Capsule: Spa og velvære

* Origine Capsule: Bærekraftig utvikling og teknologiske innovasjoner

Fagfolk i hotell- og restaurantnæringen vil få presentert konkrete løsninger og eksempler som kan tas i bruk umiddelbart.

Signature

Nytt av året er et eget spesialområde, Signature, der EquipHotel har valgt ut eksklusive interiør- og møbelmerker. Her blir interiørarkitekter, dekoratører, installatører og andre spesialister fra toppklasse-hoteller invitert til visninger for de virkelig kresne.

Innov 16

I 2014 ble 250 innovasjoner presentert i fem paviljonger, og i 2016 er det grunn til å vente et minst like omfattende tilfang av nye produkter og løsninger. INNOV16 setter søkelys på og belønner de innovative produktene utstillerne melder inn, fordelt på åtte kategorier:

* Utstyr og renovasjon

* Spa, baderom

* Teknologi

* Dekketøy

* Kjøkkenutstyr, utstyr for varme drikker og barer

* Hygiene og rengjøring, sengetøy og profesjonelle tekstiler

* Mat- og drikkevarer

* Interiørdesign, belysning, møbler (innendørs og utendørs)

Bar Off

Bar Off går over til å bli Bar Of Studio16, fra og med klokka 18:30 hver kveld. The experimental Group inviterer de besøkende til å stikke innom for å ta en drink og nyte godt av en avslappet aften med atmosfære og muligheter for nye nettverk.

Kokkekonkuranser

I fem døgn er EquipHotel arena for Studio des Chefs, en serie intense konkurranser om nyskapende og tekniske ferdigheter. Her er noen av dem:

The Trophée Jean Delaveyne er en av de mest prestisjetunge utmerkelsene som kan tildeles en kjøkkensjef for kreativitet og profesjonalitet, oppkalt etter den berømte kjøkkensjefen og konditoren.

The Trophée René Lasserre: Presentasjon, dyktighet og smidighet er nøkkelord i konkurransen om dette troféet, som ble innstiftet i 2014 for å rette søkelyset mot ferdigheter i restaurantfaget.

The "Collective catering in the feminine": Kvinner overtar Studio des Chefs i denne konkurransen. Hensikten? Å fokusere på kvinnelige catering-eksperter ved å fremme deres praktiske og artistiske know-how.

The Transgourmet Area

In 2016, vil området Transgourmet presentere et bredt utvalg av innovative produkter og tjenester i et marked som omfatter alle ledende matvare-merker. I sin fjerde deltakelse på EquipHotel, har Transgourmet innredet en markedshall på 5,000 kvadratmeter til presentasjon av alle typer catering – hallen rommer nesten 90 utstillere og 250 matvaremerker, partnere og leverandører. Transgourmets område spenner fra produktsektorene til tjenester og nye løsninger.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Equip Hotel

Arrangeres på Paris Porte de Versailles i 2016 fra 6. til 10. november

1600 utstillere fra 37 land, 32 prosent av dem er internasjonale

111 000 besøkende, hvorav om lag 32 prosent er internasjonale

250 forskjellige live events og demonstrasjoner

Fagmessen EquipHotel arrangeres av den ledende messearrangøren Reed Expositions, som står bak en rekke arrangementer innen hotell- og restaurantbransjen: EquipHotel Paris, Marocotel by EquipHotel, Marrakech Hospitality Style, Parizza, Sandwich & Snack Show, Japan Food Show og Vending Paris. Tilsammen samler disse messene over 2500 utstillere og over  200 000 besøkende.

Les mer på Equipehotel.com

 

Powered by Labrador CMS