Scandic Nidelven - anno november 2018. (Foto: Kjetil Vassdal/Scandic NIdelven)

Plass til flere frokostgjester på Scandic Nidelven

I løpet av halvannet år har Scandic Nidelven blitt bygd ut og renovert for 50 millioner kroner. Hotellet, som har vunnet kåringen av landets beste frokost 12 av 14 ganger, har også utvidet frokostkapasiteten med 200 nye sitteplasser.

Publisert
Scandic Nidelven er renovert for 50 millioner kroner. (Foto: Scandic Nidelven)

– Siden juni 2017 har vi holdt på med utbygging og fornying av Scandic Nidelven. Sammen med vår huseier, Incentra Eiendom AS, har vi investert over 50 millioner kroner i utvikling av hotellet, forteller en strålende fornøyd hotelldirektør, Kjetil Vassdal.

Les også: Dusinet fullt for Scandic NIdelven

Nå kan Scandic Nidelven bespise 200 flere frokostgjester hver morgen. (Foto: Scandic Nidelven)

Utvidet frokostkapasiteten

– Den absolutt største nyheten er at hotellet har utvidet frokostkapasiteten vår med over 200 nye sitteplasser. Utvidelsen er gjort rett ut i Nidelven, med tilhørende fantastiske utsikt. Når vi tidligere har hatt fullt hus i helgene med over 700 gjester, og alle ønsket å sitte ekstra lenge for å nyte Norges beste hotellfrokost, så skapte vi rett og slett oss selv et logistikkproblem. Løsningen ble altså å utvide videre ut i Nidelven for å gi plass til enda flere frokostgjester, sier Vassdal.

I tillegg fikk Scandic Nidelven to nye møterom under de nye restaurantene. Disse har også beliggenhet, samt utsikt rett ut i Nidelven, og med kapasitet opp mot 100 konferansegjester per møterom, som begge også kan deles i to avdelinger.

Barsjef Gjøran Stensønes og hans team ønsker velkommen til nyoppusset Broen Bar. (Foto: Scandic Nidelven)

– Dette gjør at vi nå på møte- og eventsiden kan bruke huset på en helt annen og mye smartere måte. Fra før har vi jo også 18 mindre møterom, samt «Storsalen» vår, som nå låses til de helt store møteforespørslene, sier Vassdal.

Broen Bar er nyoppusset

Broen Bar og Restaurant på hotellet er også helt nyoppusset. Alt av møbler og interiør er nytt, inkludert en ny bar og åpen kjøkkenløsning.

Utsikt mot Nidelva fra trimrommet på Scandic Nidelven. (Foto: Scandic Nidelven)

– Prikken over i-en er at vi i disse dager, når julebordsesongen starter, har ferdigstilt Broen Bar. Den er totalrenovert, og vi har fått på plass et fullverdig og moderne à la carte-kjøkken. Tidligere har våre dyktige bartendere og servitører måtte hente maten fra vårt hovedkjøkken, som ligger litt unna, sier Vassdal, og fortsetter:

Hotelldirektør Kjetil Vassdal. (Foto: Scandic Nidelven)

– Med et fullverdig og moderne à la carte-kjøkken på plass i Broen Bar, der kokkene og gjestene har god kontakt med hverandre, sier det seg selv at det åpner seg opp helt nye serveringsmuligheter. Reåpningen av Broen Bar ble selvfølgelig markert med en ny og spenstig barmeny, og responsen har ikke latt vente på seg. Både våre ansatte og gjester er strålende fornøyd med vårt nye tilbud, sier Kjetil Vassdal.

Nytt, moderne trimrom

Vassdal fremhever også hotellets nye trimrom:

– Vi hadde før et trimrom som var litt bortgjemt i et møterom uten vinduer. Vi vet at våre gjester verdsetter god mat, men at de også ønsker å opprettholde søkelys på trening og helse under hotelloppholdet. Derfor har vi bygd et helt nytt trimrom over konferansebaren vår, og også dette rommet har utsikt rett ut i Nidelva. Så langt har vi fått gode tilbakemeldinger fra våre gjester, forteller hotelldirektøren.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS