Finn Berstad (59) er hotelldirektør for begge de store Radisson Blu-hotellene på Gran Canaria. Her på det populære Radisson Blu Resort&Spa i Mogan, hotellet med 900 senger, eid av norske Wenaas-gruppen, som ligger helt på sydspissen av Gran Canaria, området som er kjent for verdens beste klima, ifølge internasjonale klimaforskere. (Foto: DestinasjonsKirurgene)
Finn Berstad (59) er hotelldirektør for begge de store Radisson Blu-hotellene på Gran Canaria. Her på det populære Radisson Blu Resort&Spa i Mogan, hotellet med 900 senger, eid av norske Wenaas-gruppen, som ligger helt på sydspissen av Gran Canaria, området som er kjent for verdens beste klima, ifølge internasjonale klimaforskere.

Fulle påskehus hos bergenser på Gran Canaria

Dyr euro til tross; folk ønsker sol og varme. Det er fulle hus i påsken hos bergenseren Finn Berstad, sjefen for de to Radisson Blu-hotellene på Gran Canaria.

Det se ut til å bli «all time high» i 2023 for oss på Gran Canaria, sier hotelldirektør Finn Berstad (59).

Les også: Drømmeutplassering på hotell på Gran Canaria (2023)

Les også: Finn Berstad på Gran Canaria synes det er herlig å se nordmenn på ferie på Kanariøyene igjen (2021)

Leder begge Radisson-hotellene på Gran Canaria

Berstad styrer begge Radisson Blu-hotellene på den populære ferieøya. Han melder om fulle hus i påsken, og ikke nok med det. Nå seiler Gran Canaria opp som et populært reisemål også sommertid.

Les også: Nordmann leder to Radisson-hoteller på Gran Canaria (2020)

Velger trygt

– Folk søker stabile temperaturer og en trygg ferie. Vi har aldri før hatt så god booking foran sommersesongen, sier Berstad

– Påsken er alltid veldig bra hos oss. Hele perioden i år, ja fram til påske, har vært veldig bra. Går vi tilbake til tiden før 2019, hadde vi en synkende beleggsprosent, fordi det ble mer normaliserte tilstander i Europa, etter år med blant annet terrorfrykt. Det vi ser nå, med Ukraina-krisen og også med det som har skjedd i Tyrkia, er at vi allerede har mye større belegg på bok for både juli og august, enn det vi eksempelvis hadde i 2019. Vi ser derfor veldig positivt på markedssituasjonen, også for mai og juni, fordi vi er en sterk destinasjon for det store engelske markedet. Der ser vi en økning i forhold til tidligere, fordi engelskmennene ofte har hatt Tyrkia som sitt feriemål. Nå vender mange av dem tilbake til Gran Canaria, sier Berstad.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS