Grand Penthouse Terrace Suite er kåret til Norges beste suite av World Travel Awards.

Grand skinner som aldri før

Grand Hotel i Oslo skinner som aldri før. Hotellet har vært gjennom et omfattende fornyelsesprosjekt og fremstår i ny-gammel drakt, samtidig som hotellet nylig vant «Norges beste suite» og ble kåret til «Norges beste businesshotell» i World Travel Awards.

Publisert
Mye hardt og målrettet arbeid fra vårt team har blitt investert i relanseringen av Grand, sier hotelldirektør Fredrikke Næss (til høyre).

Gjennom 142 år har hotellet slukket Kristiania-bohemens tørst, feiret vinnere av Nobels fredspris, og tatt imot verdensledere og internasjonale superstjerner på Oslo-besøk. Nå har «Rokokkosalen» og «Speilsalen» fått nytt liv med vakre kombinasjoner av klassisk og moderne. I «Rokokkosalen» har dekorasjonsmaler Axel Dahlgren latt seg inspirere av himlingen slik den var før brannen i 1957, mens farger og materialvalg skaper et magisk miljø som får salene til å henge sammen. I dette arbeidet har også skulptøren Peter van der Ent vært sentral.

De fleste av rommene og lobbyen har også blitt fornyet, blant annet med lobbybaren Othilia, oppkalt etter maleren og bohemen Oda Krogh. Hotelldirektør Fredrikke Næss vil gjerne trekke frem den nye kunsten, for anledningen utlånt av Christian Ringnes.

Nyoppussede rom på Grand Hotel.

«The Art of Grand»

– Både Elmgreen & Dragsets skulptur Powerless Structures, Tracy Emins neonverk The Scream og Andy Warhols portrett av Dronning Sonja er allerede på plass i salongen. I all beskjedenhet: Det ser fantastisk ut, sier en strålende fornøyd Fredrikke Næss i en pressemelding.

Fra den nye lobbyen på Grand.

Palmen har i tillegg fått ny meny bestående av elegante retter med moderne vri. Den uformelle restauranten er en avslappet og luksuriøs oase i gangavstand fra det rastløse tempoet ute på Karl Johans gate. Her vil man snart kunne lene seg tilbake og la øynene hvile på en lysekrone av Cerith Wyn Evans, mens man slapper av med nordisk-inspirert mat til lunsj, middag og afternoon tea.

Takterrassen Eight

Baren på hotellets flotte takterrasse er også ny etter renoveringen og gjenoppstår som Eight.

Utsikt fra Grand Penthouse Terrace Suite.

– Jeg vil anbefale alle å ta heisen opp i åttende etasje for å nyte en forfriskning og en av Oslos beste utsikter, sier Næss.

Avslutningsvis anbefaler Næss å følge med på Grand utover høsten. Mange nyheter står på programmet: Jazz Wednesdays, Grand Dinner & Dance, Christmas Cheer at Grand, spennende DJs på takterrasse-baren Eight, kunstutstillinger og mye mer.

World Travel Awards

Nylig vant uavhengige og eksklusive Grand Hotel «Norges beste suite» for tredje år på rad. I prestisjetunge World Travel Awards. som er den internasjonale reiselivsbransjens Oscar, ble Grand også kåret til Norges beste businesshotell.

Det var Grand Penthouse Terrace Suite som fikk den gjeve prisen. Suiten som tidligere het Christian Radich, har fått nytt utseende og nytt navn siden forrige kåring.

– Vi er kjempefornøyde. Det føles veldig bra å få denne anerkjennelsen fra en så viktig aktør i reisebransjen. Mye hardt og målrettet arbeid fra vårt team har blitt investert i relanseringen av Grand, så vi er veldig begeistret over at den «nye» suiten er blitt så fin. At gjestene våre synes det samme er selvsagt det som gleder mest, sier hotelldirektør Fredrikke Næss i pressemeldingen.

Både toppsuiten, fellesområdene og de fleste rom og suiter på Grand er fullstendig nyrenoverte. Teamet på Grand er stolte over å kunne dele resultatet med alle gjester, Grand-elskere og de som bare vil stikke innom.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS